Diddy'nin annesi sessizliğini bozdu: Oğlum tamamen dürüst değildi


Diddy'nin annesi sessizliğini bozdu: Oğlum tamamen dürüst değildi

Janice Combs, Diddy hakkında bir açıklama yaptı. “Ayrıca oğlunun dürüstlüğü konusunda da şüpheleri var”

Herkes partilerine gitmek isterdi. Artık tüm arkadaşları dans edip gitmiştir ve kendi annesi bile artık onun temiz geçmişine inanmıyordu.

Amerikalı rapçi Sean "Diddy" Combs şu anda New York Metropolitan Gözaltı Merkezinde cezai duruşmasını bekliyor. Kendisi, diğer şeylerin yanı sıra, insan kaçakçılığı ve cinsel şiddet ile de suçlanıyor. İddialar her geçen gün artıyor.


Artık Diddy'nin annesi Janice Smalls Combs bile onun dürüstlüğüne ilişkin ciddi şüphelerini dile getiriyor!

Avukatı aracılığıyla gönderdiği açıklamada şunları yazdı: "Oğlumu mükemmel biri gibi göstermek için burada değilim, çünkü öyle değil. "Örneğin oğlum, otel güvenlik kameraları aksini gösterse de eski kız arkadaşına şiddet uyguladığını inkar ettiğinde tamamen dürüst değildi."


Diddy'nin 2016 yılında kız arkadaşı Cassie Ventura ile otel koridorunda gösterdiği acımasız videodan bahsediyor. Daha sonra şarkıcıya saldırarak onu saçından tutarak odaya sürükledi. Klip, müzisyene karşı açılan dava kapsamında ancak Mayıs 2024'te kamuoyuna duyuruldu.


Yine de Janice Combs hasarı sınırlamaya çalışıyor. "Oğlum, onu hayal ettikleri gibi bir canavar değil ve hikayeyi kendi açısından anlatma şansını hak ediyor."


Ancak Diddy için işler pek iyi görünmüyor. Binlerce kişi mağdur yardım hattına başvurdu ve 120 kişi halihazırda ona karşı açılan bir davanın parçası. İstismar mağdurlarından birinin henüz 9 yaşında olduğu belirtildi. Rapçi ve müzik girişimcisi suçlu bulunması halinde en az 15 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak. En kötü senaryoda hayatının geri kalanını hapiste geçirecek.