Norveç Prensesi Märtha Bodrum'da lüks bir balayı geçirdiler.


Norveç Prensesi Märtha Bodrum'da lüks bir balayı geçirdiler.

Prenses Märtha Louise, ağustos ayının sonundaki düğününün ardından dokuzuncu bulutun üzerinde. O ve Durek Verrett, Bodrum yarımadasında lüks bir balayı geçirdiler. Şaman bunu Instagram'daki özel fotoğraflarıyla ortaya koyuyor.


31 Ağustos 2024'te 53 yaşındaki Prenses Märtha Louise, tartışmalı büyük aşkı 49 yaşındaki Durek Verrett'e evet dedi. Düğün, Norveç'in efsanevi Geirangerfjord'unda gerçekleşti. 87 yaşındaki Kral Harald da dahil olmak üzere Norveç kraliyet ailesinin tamamı geldi. Gerçek bir medya gösterisinin ardından yeni evli çift halktan ve sosyal medyadan çekildi.


Norveç Prensesi Märtha Bodrum yarımadasında lüks bir balayı geçirdiler.

Şimdi, bir buçuk ay sonra, ABD'li şaman balayından ilk fotoğrafları paylaşıyor. Çarpıcı olan, Märtha Louise'in hiç bu kadar açıklayıcı olmamasıydı.

"Prenses Märtha Louise, kocası Durek Verret tarafından kaçırıldı"

Durek Verrett, Prenses Märtha Louise için çok özel bir şey düşünmüş. Çok parçalı bir fotoğraf galerisinde." "Sevgili eşim @iam_marthalouise'yi sürpriz bir balayı gezisinde kaçırdım" diye yazıyor."

Norveç Prensesi Märtha Bodrum yarımadasında lüks bir balayı geçirdiler.

Çift, Bodrum Türk yarımadasında lüks bir villada keyifli vakit geçirdi. Verrett bunun "yalnızca en saf kalplere yönelik" bir gezi olduğunu açıklıyor ve şöyle devam ediyor: "Zengin Türk kültürünün sevgi dolu ve besleyici atmosferiyle çevrili, hayatımın ilk yıllarını geçirdiğim cennete gittik."


Norveç Prensesi Märtha Bodrum yarımadasında lüks bir balayı geçirdiler.

Prenses bikiniyle kutlama yaptı

Prenses Märtha Louise'in kocası, deniz kenarındaki özel villalarının "sevgimizi, bağlılığımızı ve karı koca olarak yeni başlangıcımızı paylaşmak için mükemmel bir yer" olmasından heyecan duyuyor. Balayıları iki yarıya bölündü: "İlk bölümde [...] çok sevdiğimiz ailemizi ve arkadaşlarımızı sevincimizi paylaşmak ve hayatımıza kattıkları sıcaklık ve sevgiyle çevrelemek için ağırladık."


Her anı, onun büyük aşkı Prenses Märtha Louise'in, etrafındaki herkese özverili bir şekilde değer verdiği gibi "sevildiğini ve önemsendiğini hissetmesini" sağlamayı amaçlıyordu. Bazı özel fotoğraflarda Veliaht Prens Haakon'un 51 yaşındaki kız kardeşi her zamankinden daha özel ve açıklayıcı görünüyor. Mutlu, dengeli ve kendisiyle barışık görünüyor.