Leni Klum Tuvalet Kağıdı mı yoksa Yüksek Moda mı bu?


Leni Klum Tuvalet Kağıdı mı yoksa Yüksek Moda mı bu?

Leni Klum hayranlarını ikiye böldü: “Tuvalet kağıdı” mı yoksa “lüks moda” mı?

Model Leni Klum, Instagram'da "hayallerindeki elbiseyi" gururla sunuyor. Ancak rüya gibi elbise, takipçileri arasında oldukça karışık tepkiler aldı. Kıyafet birçok kişiye tuvalet kağıdını hatırlatıyor.

Model ikonu Heidi Klum 'un (51) kızı kamuoyunun karşısına çıktığında dünya yakından bakıyor. 20 yaşındaki Leni Klum, geçtiğimiz günlerde "Almanya'nın Yeni Top Modeli" setinde Lever Couture'den bir elbise giydi. Ancak Leni'nin sadık hayranlarının tümü elbiseyi onun kadar sevimli bulmuyor.


Leni Klum, Instagram hikayesinde elbiseyi gururla sunuyor ve aynanın önünde modelliyor. Malzeme ince beyaz şeritler ve halkalar halinde vücudunun etrafına dolanıyor. "Almanya'nın Yeni Top Modeli" podyumunda özel tasarım elbisesini beyaz stilettolar ve gümüş takılarla birleştiriyor.


Heidi'nin kızının yanı sıra başka yıldızlar da moda markası tarafından giydirildi. “Küçük Deniz Kızı” oyuncusu Halle Bailey (24) ve Altın Küre ödüllü 28 yaşındaki Anya Taylor-Joy, yapılan eşyaları almaktan şimdiden çok memnundu.


"Bir şekilde bana tuvalet kağıdı veriyor": Leni'nin hayranları ikiye bölündü

Birçok takipçisi elbiseye hayran kaldı. Bir hayranı, fotoğraflarının altına "Vay be, Leni, bir meleğe benziyorsun! Beyaz sana çok yakışıyor" yazıyor ve bir sürü kalp emojisi ekliyor. Ancak bazı hayranlar için kıyafet hiç işe yaramıyor. Sert bir yorumda "Bence harikasın ama görünüşe bakılırsa Cadılar Bayramı için kendini tuvalet kağıdına sarmışsın. Korkunç" diyor.