Melekler gerimi döndü?! Victoria's Secret yeniden podyumda!


Melekler gerimi döndü?! Victoria's Secret yeniden podyumda!

Cehennemde olan melekler ve şimdi hepsi cennete mi geri döndü?

En azından plan buydu. İç çamaşırı markası "Victoria's Secret", efsanevi defilesinin 2023'te geri döndüğünü duyurdu - dün (15 Ekim) zamanı gelmişti. Bu sonuncusu 2018'de gerçekleşti ve şirketin ağır eleştiriler alması üzerine birkaç yıl ara verdi. Cinsel taciz ve zorbalığın artık bitmesi gerekiyor. Peki yapımcılar sözlerini tuttular mı? Bir yorum.


BU benim Victoria's Secret'a ilk katılışımdı

2023 yılında yeniden markalaşıp daha fazla çeşitliliğe odaklandıktan sonra "Victoria's Secret", "Victoria's Secret Dünya Turu"nu Prime Video'da izlenebilecek bir film biçiminde yeni bir edisyon olarak sundu. Film gerçeğe dönüştü ve iç çamaşırı markası gösterisini yeniden podyuma taşıdı. Bunu nasıl bulurum? Dürüst olmak gerekirse: Henüz tam olarak bilmiyorum. İkinci şansı vermeyi severim. İnsanlar kusursuz değildir. Şirketler kusursuz değildir. Yıldızlar kusursuz değildir. Ama bir şekilde markanın altı yıl sonra tekrar "her şeyi iyi yapması" için çok fazla şey olduğunu düşünüyorum.


Okuma ipucu: "Hepsi sahte" - Victoria's Secret melekleri iç çamaşırı markasıyla hesaplaşıyor

Pek çok model için, “Victoria's Secret” iç çamaşırı markası için podyumda bir “melek” olarak süzülmenin kariyerlerinin en büyük başarısı olduğu bir dönem vardı. Birçok genç kadın için en güzel şey havaalanında külot satın alabilmek, hatta bir mağazada olabilmekti. Victoria's Secret'a ilk katılışım Londra'daydı. Mağazaya girdiğimde gözlerim parladı. Her şeye sakince baktım ama her geçen dakika bir şekilde sihir kayboluyordu. Her şey fazlasıyla dardı, fazlasıyla pahalıydı, fazlasıyla seksiydi. O zamanlar kendime "Bunu nerede giyecektim?" diye sordum. Kıçımda bir şerit varken sekiz saat boyunca okulda nasıl oturacağım? Üzgünüm ama bu benim için çok aptalcaydı. Mağazadan çıktım ve bir daha asla mağazaya girmedim. O zamanlar bilmediğim şey: Markanın üzerinde düşündüğümden çok daha fazla kir vardı...


Okuma ipucu: İmaj sorunlarından sonra: Victoria's Secret mega bir geri dönüş yapmaya cesaret ediyor

Podyum gösterisi “daha ??da ikonik hale gelecek”

“Victoria's Secret” geri dönüşünü Instagram'da eski “Angel” Candice Swanepoel'in görülebildiği kısa bir kliple duyurdu: “Yorumları okuduk ve sizi dinledik. Victoria's Secret Defilesi geri döndü ve bugün kim olduğumuzu, ayrıca bildiğiniz ve sevdiğiniz her şeyi yansıtacak. Cazibe, podyum, kuyruklu piyano, müzikli eğlence ve daha fazlası. Bizi izlemeye devam edin... Buradan sonra her şey daha da ikonik hale geliyor."


“Victoria's Secret” geri döndü: Kimsenin bu geri dönüşe ihtiyacı yok!

Gerçeklikten çok görünüş!

Kate Moss, Carla Bruni ve Tyra Banks gibi modeller neden birdenbire yürüyor? Bazıları daha önce hiç koşmamıştı. 1990'lı yıllarda dünyanın en çok aranan modelleriydi. Cevabım mı? Pazarlama! Versace bu trendi başlattı ve o zamandan beri Heidi Klum, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Kate Moss, Tyra Banks and Co. her yerde ortaya çıktı. Peki ya vücut çeşitliliği? En az üç modele sunuldu: Jill Kortleve, Paloma Elsesser ve Ashley Graham. Sana bir şey söyleyeyim mi? Bunlar aynı zamanda moda endüstrisinde bilinen tek üç büyük beden modeldir. İç çamaşırı aynı. Ve kanatlar da kurtarıldı. Brand'in tekrar ayağa kalkması zorlu bir mücadeleydi, öyle ve öyle olacak. Odadaki gerçekler göz önüne alındığında bunda şaşılacak bir şey yok.