Jennifer Lopez'in 2025 intikam planı mı? Ben Affleck'i gölgede bırakmak istiyor


Jennifer Lopez'in 2025 intikam planı mı? Ben Affleck'i gölgede bırakmak istiyor

Jennifer Lopez yaşama sevincini geri kazanıyor: Büyük aşkı Ben Affleck ile evliliğinin başarısız olduğunu itiraf etmek zorunda kalan şarkıcının, yeni yıl için gerçek bir intikam planı yaptığı söyleniyor.

55 yaşındaki Jennifer Lopez, 2001'deki "I'm Gonna Be Alright" adlı hit şarkısında şöyle şarkı söyledi: "İçten içe iyi olacağımı biliyorum." Müzisyenin şimdi yeniden ciddiye aldığı moral verici sözler. 52 yaşındaki Ben Affleck'ten 2024 baharında yaşanan acı dolu ayrılıktan sonra pop yıldızının yavaş ama emin adımlarla ona yetiştiği söyleniyor. Gelecekte Lopez, önümüzdeki yılı kendine ait kılmak için oyuncu ve şarkıcı olarak başarısına yeniden odaklanmak istiyor.


Jennifer Lopez yeni yıl için mega bir hit planlıyor

Jennifer Lopez: Hayranlarına duygusal doğum günü mesajı.

Jennifer Lopez'in halka açık aşk ilişkisinden bu yana kendini aşağılanmış hissettiği bir sır değil. Tüm dünyaya Ben Affleck'in ömür boyu erkek olduğunu ve hiçbir şeyin ilişkilerini kolayca sarsamayacağının sözünü verdi. Temmuz 2022'deki düğünlerinin üzerinden iki yıldan az bir süre sonra, eski rüya çifti, boşanma belgelerine göre Nisan 2024'te ayrıldı. Lopez'in kişisel mutlu son hayali paramparça oldu ve yine başarısız olduğunu kabul etmek zorunda kaldı.


Ancak JLo'yu tanıyan herkes onun bir zavallı olmadığını bilir. Hiçbir şey Latina'nın aklına kendine acıma duygusunda boğulmaktan daha uzak olamaz. 2012'de radyoda hit olan şarkısı "Dance Again" sloganına sadık kalarak, 55 yaşındaki sanatçının parti şarkılarıyla dolu yeni bir albümle geri dönmek istediği söyleniyor. İçeriden biri, Altıncı Sayfaya "Büyük bir dans hiti istiyor" dedi. Bu nedenle süperstarın, son albümü "This Is Me... Now"ın başarısız olmasının ardından yeniden büyük bir hit elde etmesi önemli. “Hitler almak ve yeni bir albüm çıkarmak istiyor” diyorlar.


Sonunda Ben Affleck'in filmiyle Oscar kazanmak istiyor

Jennifer Lopez: Hayranlarına duygusal doğum günü mesajı.

Lopez'in ekibi halihazırda çeşitli şarkı yazarlarıyla bu konu hakkında görüşmelerde bulunurken, sanatçının 2025 listesine çok daha fazlasının eklendiği söyleniyor. "Daily Mail"in haberine göre JLo, "Unstoppable" filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında yaklaşan Oscar'lara başvuruda bulundu. Dizinin yapımcılığını Affleck ve 54 yaşındaki arkadaşı Matt Damon üstlendi. Film endüstrisinin en önemli ödül töreninde kazanacağı galibiyet, eski ortağını açıkça gölgede bırakacaktı.


Bir arkadaşı medyuma, "Gelecek yılın en iyi yılı olmasını, berbat aşk hayatının onu alt etmediğini dünyaya göstermeyi istiyor. Yükselecek" dedi. Bunun altını çizmek gerekirse Jennifer Lopez de yeni yılda "This Is Me... Live" turnesine katılmak istiyor. JLo, Affleck'ten ayrılmasının ardından planlanan 30 konseri iptal etmişti. O zamanlar sadece ailevi nedenlerden bahsetti ve sevdikleriyle daha fazla zaman geçirmek istediğini açıkladı. Evliliklerinin perde arkasında bozulduğu gerçeği ancak aylar sonra ortaya çıktı.

İçeriden biri şimdi "Tüm süslemelerle birlikte kesinlikle en iyi hitlerden biri olacak. Tüm bu seksi kıyafetleri giyecek ve harika görünecek" diye söz veriyor. Ayrıca Lopez'in 1985 yapımı "Örümcek Kadının Öpücüğü" filminin yeniden yapımı olan yeni müzikal filminin yanı sıra kozmetik ve kokteyl markalarının yeni ürünlerini de duyurdu.