Liam Payne: Balkondan düşmeden önce kızlarla parti mi yapacaksınız?


Liam Payne: Balkondan düşmeden önce kızlarla parti mi yapacaksınız?

One Direction şarkıcısı Liam Payne'in Buenos Aires'te balkondan düşmeden önce kızlarla parti yaptığı söyleniyor.

One Direction şarkıcısı Liam Payne'in (1993-2024) ölümünden üç gün sonra, ani ölümünün kesin koşulları belirsizliğini koruyor. Şu ana kadar bilinen, müzisyenin 16 Ekim'de Buenos Aires'te bir otelin üçüncü katının balkonundan düşerek hayatını kaybettiği.


Otel lobisinde agresif davranışlar mı var?

Basında çıkan haberlere göre, daha önce polise acil bir çağrı gelmişti. İsmi açıklanmayan bir adamın otelde agresif davrandığı ve muhtemelen sarhoş ya da uyuşturucu etkisi altında olduğu söyleniyor. Memurlar ve bir acil durum doktoru geldiğinde, Payne'i lüks konutun avlusunda cansız buldular ve yalnızca öldüğünü doğrulayabildiler. Diğer raporlar, daha sonra otel odasında ele geçirilen, daha önce tanımlanamayan maddelerden söz ediyordu. Şüphelenildiği gibi uyuşturucu olup olmadığı henüz bilinmiyor.


Fahişeleri ziyaret etmek mi?

Arjantin gazetesi "La Nacion"da yer alan bir haber artık müzisyenin son saatlerinin çalkantılı olabileceğine dair daha fazla kanıt sunuyor. Payne'in ölümcül balkon düşüşünden önce iki fahişe tarafından ziyaret edildiği iddia ediliyor. İkili muhtemelen İngiliz şarkıcıyı canlı gören son kişiler arasında olduğundan, kazadan kısa bir süre sonra Arjantin savcılığına verdikleri ifade özellikle ilgi çekici.


Buna göre Payne daha önce iki bayanla bir eskort servisi aracılığıyla temasa geçmiş ve varışlarından sonra birkaç saat otelde kalmışlardı. Raporda soruşturma makamlarının içinden "nitelikli kaynaklara" yer veriliyor. Şarkıcı kadınların önünde uyuşturucu kullanmadı, sadece birlikte alkol aldılar.


Ön otopsi raporuna göre, One Direction grubunun eski üyesi çoklu travma ve iç ve dış kanama nedeniyle hayatını kaybetti. Düşüş sırasında Payne'in yanında kimsenin bulunmadığına inanılıyor. Otel odasında çok sayıda maddenin bulunduğu iddia edildi. Cesedin konumu ve yaralanmalar göz önüne alındığında savcılık, şarkıcının kendisini düşmekten korumaya çalışmadığını varsayıyor. Bu nedenle bilinç kaybı yaşıyor olabilir. Şu anda daha ileri araştırmalar yürütülmektedir.