Ryan Gosling ve Eva Mendes Avrupa'ya taşınıyor


Ryan Gosling ve Eva Mendes Avrupa'ya taşınıyor

Güle güle, Hollywood! Birkaç hafta önce dedikodular dönüyordu: Eva Mendes ve Ryan Gosling Avrupa'ya yerleşmek istiyorlar. Ve öyle görünüyor ki ikisi artık bunu başarmış durumda.


50 yaşındaki oyuncu Eva Mendes ve 43 yaşındaki Ryan Gosling çifti, Paris Olimpiyat Oyunları'na yaptıkları ziyaretin ardından Avrupa'dan hoşlanmış görünüyor. İngiliz medyasının ağustos ayında bildirdiği gibi ikili, kendileri ve çocukları için İngiltere'de bir yuva arıyorlardı. Artık yıldızlar aradıklarını bulmuş gibi görünüyor.


Ryan Gosling ve Eva Mendes Avrupa'ya taşınıyor

The Sun'ın haberine göre, Londra'da, daha doğrusu Barnes'ın güneybatı bölgesinde, "Lost River" oyuncusu ve "Barbie" yıldızının son aylarda çok sayıda satılık evi incelediği söyleniyor. Thames Nehri'nin güneyinde yer alan bölge, rahatlığı, güzel yeşil alanları ve Londra Sulak Alan Merkezi ile karakterize edilmektedir. Ailelerin şehrin gürültüsünden uzakta, huzur içinde yaşayabilecekleri bir yer. Ryan ve eşi Eva Mendes'in istediği de tam olarak bu.


İsimsiz bir kaynak yakın zamanda Daily Mail'e şunları söyledi: "Çift, mükemmel evi bulmak için birden fazla (gayrimenkul) bağlantı kullanıyor ve 10 milyon £'dan fazla bir bütçeye sahip."

Bu arada, Eva'nın Sunday Times'a verdiği röportajda belirttiği gibi, Britanya başkentinde daha az çekici olmayan başka bir yerleşim bölgesini seçti: "Notting Hill'de yaşıyoruz, dolayısıyla bu topluluk bahçelerine erişimimiz var. Gerçekten büyülü bir şey. "diye heyecanlanıyor.


Film tutkunlarının aklına hemen 1999 yapımı kült film "Notting Hill"in son sahnesi geliyor; bu sahnede hamile ana karakter Anna Scott, diğer adıyla Julia Roberts (56), bu vahalardan birinde bir park bankında başı kucağında oturuyor. 64 yaşındaki Hugh Grant'in canlandırdığı sevgilisi William Thacker, yalan söylüyor ve küçük bir aile olarak birlikte geleceklerinin hayalini kuruyor.


Batı Londra bölgesi yıllar geçtikçe ünlülerin cenneti haline geldi. İngiliz emlak şirketi Chancellors'ın iddia ettiği gibi, 77 yaşındaki Elton John, 34 yaşındaki Jennifer Lawrence ve 30 yaşındaki Harry Styles gibi yıldızlar da en azından geçici olarak Notting Hill'e yerleşti.


Mendes artık temas bile kurdu ve görünüşe göre yeni İngiliz tanıdıklarıyla sohbet etmekten hoşlanıyor: "Hava durumu hakkında konuşmayı bu kadar sevmeniz hoşuma gidiyor" diye gülümsüyor.

9 yaşındaki çocukları Esmaralda ve 7 yaşındaki Amada ile birlikte Hollywood'a sırtlarını dönüp paparazzilerden uzakta hayatın tadını çıkarmak istiyorlar. Ryan ayrıca mevcut işine yakın olmak istiyor. Bir astronot hakkında bir bilim kurgu filmi olan son projesi Project Hail Mary'yi Surrey'deki Shepperton Stüdyolarında çekiyor.


Londra yıldızlarla giderek daha popüler hale geliyor

Ryan ve Eva, Amerikan rüyası fabrikasından "eski" kıtaya taşınmaya karar veren ilk megastarlar olmayacaktı. 47 yaşındaki Ryan Reynolds ve 36 yaşındaki eşi Blake Lively de 2023'te Londra'nın Richmond bölgesinde bir ev satın aldılar. Üçüncü “Deadpool” filminin çekimleri sırasında ailenin 4 milyon £ (yaklaşık 4,6 milyon €) değerindeki beş yatak odalı villada yaşadığı söyleniyor.


Özellikle 49 yaşındaki Jason Sudeikis'in başrol oynadığı hit dizi "Ted Lasso" sayesinde Richmond ve Londra'nın güneybatısındaki diğer bölgeler büyük popülerlik kazanıyor. Küçük butikler ve barların bulunduğu samimi İngiliz atmosferi özellikle Amerikalı izleyiciler arasında popülerdi. Dolayısıyla Ryan Gosling ve Eva Mendes gibi meşgul bir çiftin, tabiri caizse Los Angeles megapolisine alternatif olarak bu bölgede ikinci bir ev aramak istemeleri şaşırtıcı değil.