Hugh Jackman yeni kız arkadaşı'mı buldu? Sutton Foster boşanıyormu?


Hugh Jackman yeni kız arkadaşı'mı buldu? Sutton Foster boşanıyormu?

Hugh Jackman ve Sutton Foster: İşyerinde bir kıvılcım var mıydı?

Hollywood'un yeni rüya çiftini burada mı görüyoruz? Hugh Jackman'ın (56) eşi Deborra Lee-Furness'ten (68) ayrıldıktan sonra yeni bir kız arkadaşı olduğu söyleniyor. Broadway yıldızı Sutton Foster (49)!

İçeriden birkaç kişi ABD eğlence portalına şunu söyledi:


Sayfa Altı, iki aktör arasında bir kıvılcım olduğunu bildiriyor. Kaynaklardan birinin "Yüzde 100 birlikteler, birbirlerine aşıklar ve hayatlarının geri kalanını birlikte geçirmek istiyorlar" dediği belirtildi.

Neden ikisi henüz flört ederken görülmedi? Muhbir, "Bunu saklamaya çalışıyorlar" diye devam ediyor. Aşk – görünüşe göre spot ışıklarından uzaklaşması gerekiyor.


Hugh Jackman yeni kız arkadaşı'mı buldu? Sutton Foster boşanıyormu?!

İkisi iş yerinde aşık mı oldu? Bildiklerimiz: 2022'nin başlarında Jackman ve Foster, New York Broadway'de sahnelenen "The Music Man" adlı oyunda başrol oynadılar. Ondan önce aylardır birlikte antrenman yapıyorlardı. İkisi arasındaki kimya hemen düzeldi; Instagram'da başrol oyuncusu hakkında açıkça konuştu: "Şov sensiz bir hiç. Sen olağanüstü bir yeteneksin ve bir arkadaşsın... Dünyanın seni 'Marian' olarak görmesi için sabırsızlanıyorum."


O zamanlar bile Broadway'de ikisi hakkında söylentiler vardı. Spicy: Resmi olarak Jackman hâlâ Lee-Furness ile birlikteydi. Çift, Eylül 2023'te ayrıldıklarını duyurdu.

İkisinin pek çok ortak noktası var

İki insan, tek büyük tutku: sahne! Foster 30 yıldır gösteri dünyasının içinde, film ve televizyonun yanı sıra oyunlarda da oyunculuk yapıyor ve şarkı söylüyor ("The Marvelous Mrs. Maisel", "Ne Yapardın?"). Broadway'deki performansıyla (2002 ve 2011) iki kez Müzikalde En İyi Kadın Oyuncu dalında Tony Ödülü'nü kazandı. Ya Jackman? O sadece harika bir aksiyon kahramanı (“Wolverine”) değil, aynı zamanda harika bir şarkı söyleme yeteneğidir (“The Greatest Showman” ve “Les Misérabels” dahil).