İngiltere'deki faul: Heung-Min,in gözyaslarina bogdu


İngiltere'deki faul: Heung-Min,in gözyaslarina bogdu
  • İngiltere Premier Ligi'nde kötü faul: Andre Gomes,
  • Heung-Min Son tarafindan acımasızca yaralandı - suçlu daha sonra gözyaşlarına boğuldu.

  • 4 Kasım, 11:50’den itibaren güncelleme: Eski Hamburger ve Leverkusen Bundesliga uzmanı Heung-Min Son’un görevden alınmadığı bir açıklamada, İngiliz futbolunda körüklendi, video kanıtları daha da tartışıldı. Sons kulübü Tottenham Hotspur, 1-1'de Everton'a kırmızı kartla protesto çekilişinin ardından yaptığı açıklamada, Güney Koreli'nin Andre Gomes ile yaptığı düellodan sonra açık bir şekilde sadece Portekizlilerin ciddi şekilde yaralandığına dair TV resimleri izleniminde (sağ ayak bileğinin kırılması) açıklandı. ) video hakemi yönünde gönderilmişti. İlk başta, Oğlu henüz uyarılmıştı.

  • Spurs takım yöneticisi Mauricio Pochettino, Londralıların temyizini açıklayan "VAR, Sons Tackling'i ve sahneyi yargılamak zorunda ve bundan sonra ne olacağını değil." Dedi.
  • Oğlu Gomes'e saldırmıştı. Bununla birlikte, Avrupa şampiyonu muhtemelen 26 yaşındaki Tottenham defans oyuncusu Serge Aurier'in Son ile düelloya uğramasından sonra sıçramasından sonra kırılmaya maruz kaldı. Premier League'in bir sonraki işten çıkarma kararını haklı çıkardığı bir bildiride yaptığı açıklamada, "Kırmızı kart, asıl görevinin bir sonucu olarak ortaya çıkan bir oyuncunun sağlığını tehlikeye sokması nedeniyle yapıldı." Dedi.

  • Güney Koreli, gözyaşlarında oyun sona erdikten sonra Gomes’in ağır yaralanmasıyla karşı karşıya kaldı. Spurs golcüsü Dele Alli, “O harap oldu” dedi. Everton'un kaptanı Seamus Coleman, Pochettino'ya göre, Tottenham'ın kabinine özellikle Son'u rahatlatmak için geldi.

  • 4 Kasım Haberleri, saat 9.16:
  • Londra - Heung-Min Son, pek çok şeyle tanınır: parlak top sürme, yemyeşil uzun çekimler ve çevik dokunuşlar. Güney Kore'de, fırtınadaki Tottenham'da dokunulmaz olan ulusal bir kahraman. Birincisi, ancak biri, saldırgan adamı tanımıyor: Faulleri için. Oğul, son derece adil bir sporcu olarak kabul edilir. Aslında.
  • Ancak Everton'daki kulübünün Tottenham oyununda, Son, oyunun kendisini gölgede bırakan bir sahne yüzünden fark etti. Oğul (27), 78. dakikada kendi yarı sahasında rakibi Andre Gomes'i (26) takip ederek arkadan bir mola verir. Gomes, Tottenham'ın Serge Aurier'ına yüksek hızla çarpıyor. Ve yalan söylüyor.

  • Çabucak belli oluyor: Gomes çok ağır yaralandı. Sağ ayağı bacağından yana doğru. Yardımına acele etmek isteyen takım arkadaşları ve rakipler korku içinde geri dönüyorlar.
  • Rakibin korku yaralanmasından sonra: Tottenham'ın Heung-Min Oğlu gözyaşlarına boğuldu

  • Oğul dahil, Eski Leverkusen ve Hamburg olanlara inanamıyorlar. Yüzünü ellerinin altına gömdü, çimlerde gözyaşlarına boğuldu. Tepkilerinden, hayatında asla Gomes'e zarar verme niyetinin olmadığı açıkça ortaya çıkıyor. Neredeyse tüm oyuncular Gomes etrafında toplandı. Birçok kişi, takım arkadaşı, bir rakip ya da bakıcı olmanız farketmeden çözünmüş evlatı konsolide eder. Sony'nin takım arkadaşı Aurier, görünüşte Gomes için dua etmek için ellerini yayar.