Scott Disick'ten Ayrıldik,tan sonra Kourtney Kardashian, aşkın gerçek nedenini açıkladı


Scott Disick'ten Ayrıldik,tan sonra Kourtney Kardashian, aşkın gerçek nedenini açıkladı
  • Kourt ve Scott'ı birbirinden ayıran neydi? Popüler realite dizisi "Keeping Up With The Kardashian" 14 sezonun ardından sona eriyor. Son bölümün ardından hayranları için Kim Kardashian ve ailesi klanı ile bir kavuşma bölümü olacak. İlk fragman, Kim'in kız kardeşi Kourtney Kardashian'ı (42) ve eski ortağı Scott Disick'i (38) ciddi bir konuşmada gösteriyor. Üçlü anne, bunca yıldan sonra nihayet oradaki hayranlara, o sırada ayrılığa yol açan gerçek anlaşma kırıcıyı ortaya koyuyor.

  • Kourtney, Scott'tan Ayrılırken: "Madde Suistimali Anlaşmayı Bozucuydu"

  • Neredeyse on yıl boyunca, Kourtney ve Scott bir çiftti, ancak 2015'te tamamen ayrıldılar. Hayranlar, Kourtney'nin o sırada üç çocuğu olmasına rağmen neden ilişkilerinden vazgeçmek zorunda kaldığının gerçek nedenini şimdi öğreniyor.

  • Birleşme bölümünde moderatör Andy Cohen (53) Kourtney'e "Sence bu kadar çok şey paylaşmasaydın, ilişkinin farklı olabilir miydi?" diye soruyor. Kourtney, "Muhtemelen, ama bence madde bağımlılığı o Dealbreaker "- Scott'ın önceki alkol ve uyuşturucu sorunlarına atıfta bulunuyor.
  • -
  • Scott, 2015'te iki kez rehabilitasyona girdi ve 2020'de tekrar tedavi gördü. Scott bu noktada "Oldukça sorumsuzdum" diye itiraf ediyor.
  • Kourtney ve Travis - Scott bunun hakkında ne düşünüyor?

  • Scott Disick'ten Ayrıldik,tan sonra Kourtney Kardashian, aşkın gerçek nedenini açıkladı. Magazin haberler

  • Sunucu Andy Cohen ayrıca Scott'a Kourtney'nin "Blink 182" davulcusu Travis Barker ile olan yeni ilişkisini soruyor. "Peki, Kourtney ve Travis'in onayı var mı?" Bilmek istiyor. Ancak, klipte bir cevap gösterilmemiştir. Hayranlar, 17 Haziran'da ABD'de gösterilecek olan Reunion bölümünün tamamını izlemek zorunda kalacaklar.

    Kourtney Kardashian’ın son Instagram gönderisinde paylaştığı elbise provası görüntüleri sonrasında, çılgın müzisyen sevgilisi Travis Baker’la nişanlanacakları iddiası ortaya atıldı.

  • Scott Disick'ten Ayrıldik,tan sonra Kourtney Kardashian, aşkın gerçek nedenini açıkladı. Magazin haberler

  • 42 yaşındaki Kourtney Kardashian ile 45 yaşındaki Travis Baker, ilişkilerini herkesin gözü önünde yaşamaya devam ediyor. Yaptıkları çılgınlıklarla gündemden düşmeyen çift hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

    Kourtney Kardashian, son Instagram gönderisinde ten rengi bir sutyen ve koyu renk külotun üzerine giydiği şeffaf bir üstle prova yaparken çektiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Geçtiğimiz günlerde Megan Fox’un fotoğraf çekimi için giydiği üste benzeyen elmas detaylı kumaştan elbise gibi görünen tasarımın, Kourtney Kardashian’ın nişan elbisesi olacağı söylentisi gündeme bomba gibi düştü. Kourtney Kardashian’ın bu fotoğrafı bir milyondan fazla beğeni aldı.

  • Scott Disick'ten Ayrıldik,tan sonra Kourtney Kardashian, aşkın gerçek nedenini açıkladı. Magazin haberler

  • Çifte yakın bir kaynağın yaptığı açıklamaya göre, 42 yaşındaki Keeping Up With The Kardashians yıldızının yakında sevgilisi Travis Barker ile nişanlanabileceği söyleniyor. Bir dergiye yaptığı açıklamada çift hakkında konuşan kişi, “Travis onu etkilemeyi sevdiği için nişan çok abartılı olurdu. Dünyanın en sevdikleri yeri olan Disneyland'de, çocukların ve ailelerinin önünde nişan gerçekleşirse hiç şaşırmam.”