Nick Cannon: Oğlu sadece 5 aylıkken beyin tümöründen öldü


Nick Cannon: Oğlu sadece 5 aylıkken beyin tümöründen öldü

Nick Cannon için büyük üzüntü Rapçi ve komedyen Nick Cannon (41) oğlu Zen'in yasını tutuyor. Henüz beş aylıktı. 2008-2016 yılları arasında şarkıcı Mariah Carey (51) ile evli olan Cannon, bunu "The Nick Cannon Show" programında hayranlarına duyurdu.

Tümör son zamanlarda daha hızlı ve daha hızlı büyüdü

Doğumdan sadece birkaç hafta sonra, bebeğin yenemeyeceği bir beyin tümörü olduğu tahmin edildi. Cannon, "Bir süre sonra bir şeyin eksik olduğunu öğrendik. Kafasında bir tümör vardı" diyor.

Zen son zamanlarda istikrarlı olmasına rağmen, Şükran Günü çevresindeki durum büyük ölçüde değişti. Cannon, programında tümörün hızla büyüdüğünü ve bebeğin daha da kötüleştiğini söyledi.

Bu hafta sonu Zen ile olabildiğince çok vakit geçirdim” dedi. 41 yaşındaki aile, son bir kez denize gitti ve küçüğü son bir kez kollarına aldı. Cannon'ın artık Instagram'da da paylaştığı bir fotoğraf. Bölmeler.

Rapçi talk şovunda "Bütün ailem beni desteklemek için bir araya geldiği için çok minnettarım. Zen'in annesi Alyssa gördüğüm en güçlü kadın" dedi.

Nick Cannon'ın yedi çocuğu var

Zen, Nick Cannon'ın yedinci çocuğuydu. Haziran 2021'de üç kez baba oldu. Çünkü eski kız arkadaşı Abby De La Rosa'nın 14 Haziran'da ikizleri oldu. Sadece dokuz gün sonra, model Alyssa Scott küçük Zen'i doğurdu. Aralık 2020'de Cannon'ın eski kız arkadaşı Brittany Bell, kızı Güçlü Kraliçe'yi doğurdu. Son Golden (4) de bu ilişkiden gelmektedir. Cannon'ın ayrıca Mariah Carey ile ikizleri var. Oğul Faslı ve kızı Monroe, Nisan 2011'de doğdu. O ve şarkıcı 2008'den 2016'ya kadar evlendi.