İyi geceler sevgilim demek için en güzel can alici sözler


İyi geceler sevgilim demek için en güzel can alici sözler

Sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi göstermek ve ona tatlı rüyalar dilemek için iyi geceler mesajı göndermek ister misiniz? İşte mesajınızın içeriği için en iyi fikirler!

Bir veda gecesini iyi yapan nedir?

Tabii ki rüyanızdaki tatlı mesajınız “Hey canım, iyi geceler dilerim!” ya da “İyi uykular meleğim, yarın görüşürüz!” gibi standart bir cümle olmamalı. Çok daha güzel, alışılmadık iyi geceler sözleri ve sevgilinize iyi geceler dilemek için SMS veya WhatsApp mesajı ile gönderebileceğiniz biraz daha uzun uykular iyi mesajlar. Hayal gücünüzün sınırı yok. Sadece iyi geceler ve uykularınızın sevgiyle yazılmış olması önemlidir. Sevgiliniz, sevgili dileklerinizi okuyacak ve uykuya daldığınızda düşüncelerinizle yanınızda olacaktır. Kim bilir, belki onun rüyalarına bile girersiniz!

İyi geceler mesajıyla aşkını itiraf et

İyi geceler demeniz, en iyi durumda, sadece sevgilinize iyi ve huzurlu bir gece dilemek ve onu düşündüğünüzü göstermekle kalmamalıdır. Bunun yerine, "tatlı rüyalar" mesajınız, sevgiliniz için ne hissettiğinizi de ifade etmelidir. Sevgilinize sevginizi anlattığınız iyi geceler ya da iyi uykular derseniz, bunlar çok daha uzun süre hatırlanır.

"İyi geceler sevgilim" demek için en güzel sözler

Galerimizde tatlı bir SMS'e sarılıp meleğinize gönderebileceğiniz çok çeşitli sözler bulacaksınız. Bu sözler kalpten gelir ve genellikle sevginizi bu arada ifade eder!

Bu gece, çok sakin ve sessiz öpücüğüm uzun bir yolculuğa çıkıyor, sana iyi geceler dilemek istiyorum seni bütün gece korumak istiyorum uzaklardan sana gelir, ve benden sana çokça sevgi getir!

sabah hiçbir şey yiyemiyorum Çünkü seni seviyorum! öğlen hiçbir şey yiyemiyorum Çünkü seni seviyorum! akşam hiçbir şey yiyemiyorum Çünkü seni seviyorum! geceleri uyuyamıyorum ÇÜNKÜ AÇIM!

Uyumak benim için gerçekten zor Güzel gülüşünü çok özledim! Beni büyünün altına aldın BU gerçekten yalan değil!

Sen bir rüya değilsin! Ama hangi rüya kalpleri çalabilir? Geceleri çok yakın, ama gündüzleri çok uzak! Seni tanıdığımdan beri uyumayı seviyorum!

Güneş batar, gece düşer şimdi seninle olmayı nasıl isterdim şimdi sana dokunmayı ne kadar isterdim seni yanımda hissetmeyi ne kadar isterdim! Küçük bir melek gece boyunca uçar seni mutlu eden melektir. Benden sana öpücükler ve sevgiler getiriyor bu gece seninle olacak! Küçük bir melek seninle olacak yani bu gece yalnız olmayacaksın o da seni benim gibi sevecek şimdi iyi uyu ve beni düşün!

Hava kararıyor, ay yayılıyor ikimiz olsak ne güzel olurdu ama sen, ne yazık ki bugün burada değilsin, ne yazık ki benden çok uzaktasın!

Canim sevgilim, şimdi dinlenmeye git, yatağa uzan ve üstünü ört, çabuk uykuya dal, beni hayal et o zaman seninleymişim gibi rüyamda ben de çünkü sen ihtiyacım olan kişisin!

son düşüncem sensin, çünkü bana yeterince yakın değilsin, Seni hayal ediyorum ve şimdi uykuya dalıyorum. keşke yanımda olabilsen

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz geceler dilerim.

Nerede olmak isterdin sorusuna, gözlerimle cevap verdiğim tek yerdi gözlerin. İyi Geceler

Yüreğin doğan güneşi değil batan Güneşi seçsin, çünkü doğan güneş elbet batacaktır ama batan Güneş yeni umutlarla doğacaktır yarınki Güneş senin için bir tanem iyi geceler.

Birileri iyi geceler demediği için kötü giden geceler vardır ya; işte onlar olmasın diye buraya bir “İYİ GECELER” bırakıyorum. İhtiyacı olan alıp kullansın… İnsanlık Ölmedi :)

Ak bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat…

Bu gönül sana tutkun. Sözlerin yine suskun. Ne olursa olsun artık, sessizlikten korkuyorum. Bir aradayken ayrıyız. Her şeye rağmen dayanmalıyız. Kayıp gitme ellerimden, korkuyorum sensizlikten, gecelerden. İyi geceler aşkım…

Emoji iyi geceler tatlım mesajı

Tatlı rüya mesajınıza eşleşen emojileri de eklerseniz en iyisidir. Bir kalp, bir öpücük, ay veya bir melek, birkaç yıldız veya gökyüzünde batan güneş, tatlı iyi geceler mesajınızı güçlendirir ve uykuya dalmadan önce sevgilinizi mutlu etmesi garanti edilir.

Bu arada: Bu iyi gecelerden bazıları sevgilim mesajları sadece meleğinize güzel rüyalar dilemek için uygun değildir. Ayrıca ertesi sabah en sevdiğiniz insanlar hakkında ne kadar düşündüğünüzü göstermek için mükemmeldirler.

Bir ilişkide farklı aşamalar vardır, hepsini biliyor musunuz? Gerçek aşk nedir ve koşulsuz aşk gerçekte nasıl hissettirir? İşte bilmeniz gereken her şey.

Günün birinde hayat seni boş verirse ve yüreğin sana yalnız bıraktığını söylerse aldırma çevir gözlerini gökyüzüne sana gülümseyen gözlerimi göreceksin aşkım iyi uykular tatlı rüyalar.

Her gece varlığının verdiği huzurla başımı yastığa koyuyorum her şeyim. Sonsuza kadar hep benim ol çünkü sadece seninle bu, can var olur. Şimdi yine seni düşünerek yatıyorum Allah rahatlık versin.

Rüyaların en iyisi görürken Allah’ın seni koruması için gönderdiği meleğin kanatları öyle büyük olsun ki en masum anında sana kimseler zarar veremesin. İyi geceler meleğim tatlı rüyalar bebeğim.

Canım yanında olmak istiyor canımın bana ihtiyacı vardır diye. Canım çok sıkılıyor canım yanımda yok diye Sensiz gecelerden sensiz günlerden bıktım artık. Sabret hayatım iyi günler bizi bekliyor. İyi geceler canım.

Her gece varlığının verdiği huzurla başımı yastığa koyuyorum her şeyim. Sonsuza kadar hep benim ol çünkü sadece seninle bu can var olur. Şimdi yine seni düşünerek yatıyorum Allah rahatlık versin.