Japon şarkici Sayaka otelin balkonundan düşerek can verdi


Japon şarkici Sayaka otelin balkonundan düşerek can verdi

Sapporo kentinde, kaldığı 22 katlı otelin 14. katında bulunan odasının balkonundan düştü. 35 yaşındaki kadın sanatçı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Emniyet birimlerinin olayda intihar ya da cinayet şüphesini araştırdığı aktarıldı. Şarkıcının yapımcı firması, önceki gün provaya çıkan Kanda'nın, hastalandığını söyleyerek konserini iptal ettiğini duyurmuştu.

Son birkaç saat içinde Japonya'dan gelen haberler, sahne ve seslendirme sanatçısı Sayaka Kanda'nın 35 yaşında vefat ettiğini doğruladı. Yerel yetkililere göre, 18 Aralık 2021 Cumartesi günü bir otelin avlusunda baygın bulundu ve hastaneye götürüldü ve birkaç saat sonra kritik durumda öldüğü açıklandı. Resmi web sitesi, ilk raporlardan bu yana ölümünü doğruladı.



YAPIM ŞİRKETİ KONSERİNİ İPTAL ETTİĞİNİ DUYURMUŞTU


Kanda Sayaka 22 katlı otelin balkonundan düşerek can verdi. Magazin Haberleri

Kanda en çok Kamen Rider Den-O'daki Sora rolüyle ve Disney'in Frozen filminin Japonca dublajında ??Anna'yı seslendirmesiyle biliniyordu. Anime hayranları öncelikle Sword Art Online için iki anime yapımında ve Idoly Pride ve Space Battleship Yamato 2022 gibi daha yeni yapımlarda Yuna rolüyle tanınmalıdır.

Ayrıca Danganronpa 3: The End of Hope's Peak High School: Future Arc'ta oyunun Kaede Akamatsu rolündeki sesi ve şarkı performansıyla Danganronpa hayran kitlesi tarafından selamlandı. Oyunun dışında, üç Danganronpa sahne uyarlamasında Junko Enoshima rolünü oynadı.