ciplak Fotograflari calan Hacker


ciplak Fotograflari calan Hacker
ciplak Fotograflari calan Hacker
Facebook Profillerine Girerek Fotograflari caldi, Sonra da santaj Yapti.

oyle gorünüyor ki hacker'lar uzun bir aradan sonra yine is basinda. ozellikle Facebook ve email üzerinden yapilan saldirilara bir yenisi daha eklendi.

George Samuel Bronk isimli 23 yasindaki California'li sahis; bilgisayar saldirilari yapmak, sahte kimlige bürünmek ve cocuk pornografisi gibi yedi farkli suctan araniyor.

Bronk'un evine Eylül ayinda düzenenlenen baskinda; sabit diskinde 170'den fazla ciplak kadin fotografi bulundu. Bu kadinlarin bircogu basta California olmak üzere diger 16 farkli eyalettendi.

Bu kadinlara ulasmak icinse; Facebook üzerinde; email'leri basta olmak üzere, kisisel bilgileri bulunan kadinlar üzerinde yogunlasti. ozellikle en begendigi yiyecek ve annesinin kizlik soyadini paylasan kadinlar, Bronk'un agina ilk düsenler oldular. Bilgilerini ele gecirdikten sonra email sifrelerini resetleyen Bronk, bilgisayarlarinda bulunan ciplak ya da yari ciplak resimleri ele gecirdi.

Bronk, bununla da yetinmeyerek; ele gecirdigi kandinlarin bilgilerini kullanarak onlarla iletisim kurup, kendisine daha cok fotograf gondermedikleri taktirde elindeki fotograflari yayinlamakla kendilerini tehdit etti.