Rihanna çocuğu olduğunda şakaya gelmeyeceğini söyledi


Rihanna çocuğu olduğunda şakaya gelmeyeceğini söyledi

Hamile Rihanna (34), kozmetik şirketi Fenty için düzenlediği bir etkinlikte hamileliği hakkında da konuştu.

"Elle" ile yaptığı röportajda şarkıcı, hamileliğinin son üçte birinde olduğunu ve şu anda hangi zorlukların üstesinden gelmesi gerektiğini açıklıyor. "O günler de var... Özellikle üçüncü üç aylık dönemde uyandığınızda 'Oh, giyinmem gerekiyor mu?' Makyaj kesinlikle gerçek bir insan gibi hissetmenize yardımcı oluyor" dedi Rihanna.

"Her şeyi zamana birakmaktır"

Ancak yüzü hamilelik nedeniyle dolgunlaştıktan sonra makyaj rutini de çok değişti. Müzisyen ve girişimci bunu sportif bir tavırla ele alıyor: "Giyinmekten makyaja kadar her şey bir meydan okumadır. Ama zorlukları severim. Beni yaratıcı olmaya ve yeni yollar bulmaya zorlayan şeyleri severim."

Rihanna, yaklaşan annelik için sayısız ipucu aldığını ortaya koyuyor. "En iyi tavsiye muhtemelen şimdi uyumak çünkü daha sonra pek bir şey yapamayacağım. Çok geç olmadan bununla ilgilenmem gerekiyor."

"İş çocuklara gelince insani dümdüz ediyor"

Şarkıcı ayrıca bir anne olarak nasıl olacağına dair bir fikir veriyor. Ve bir örnek olarak "The Real Housewives of New Jersey" adlı realite dizisinden Teresa Giudice'i (49) veriyor. Rihanna, "Çocuklar söz konusu olduğunda şakası yok" dedi. "Çocuklar söz konusu olduğunda, seni eziyor. Ve bu beni çok cezbediyor çünkü ben de böyle bir anne olacağımı hissediyorum. Konu söz konusu olduğunda psikopat."

Rihanna ve partneri A$AP Rocky (33) Ocak ayı sonlarında birlikte ilk çocuklarını beklediklerini doğruladılar. Müzisyen ve rapçi geçen yıldan beri birlikteler.