Demi Moore'nin eski kocası Bruce Willis'e doğum günü dilekleri


Demi Moore'nin eski kocası Bruce Willis'e doğum günü dilekleri

Demi Moore, Bruce Willis'e harmanlanmış bir aile yarattığı için teşekkür ediyor. Demi Moore, Instagram'da eski kocası Bruce Willis'e tatlı sözler adadı ve karışık aile doğum günü tebrikinde ona teşekkür etti.

Hollywood yıldızları Demi Moore (59) ve Bruce Willis (67) ayrılıktan sonra bile çok iyi anlaşıyorlar ve medyaya kötü manşetlere malzeme vermiyorlar. Oyuncu, eski kocasının 67. doğum gününü tatlı bir Instagram gönderisiyle kutladı.

Fotoğrafta ikisi birlikte mutfakta durur ve kameraya içten bir şekilde gülerler. Üç kızının annesi şöyle yazıyor: "Doğum günün kutlu olsun Bruce!" Onunla sahip olduğu harmanlanmış aile için minnettardır.

Gönderinin altındaki bir yorum da bunun sorunsuz çalıştığını kanıtlıyor. Willis'in 2009'dan beri evli olduğu eşi Emma Heming Willis (43) fotoğrafın altına iki kırmızı kalp koydu.

eski çiftin. Yani devam eden arkadaşlığın da onayı var. Kocasının doğum günü için, kendisinin ve Willis'in sevimli bir videosunu yayınlamakta ısrar etti. Fotoğraflara "Onu sadece sevmiyorum, ondan gerçekten hoşlanıyorum" notu düştü.

Ama iki kadın da iyi arkadaş gibi görünüyor. Willis'in iki kızı olan yeni eşinin son doğum günü de Moore ile birlikte kutlandı. 43 yaşındaki daha sonra tüm ailenin bir fotoğrafını yayınladı ve grubu "en sevdiğim insanlardan bazıları" olarak nitelendirdi.

Demi Moore ve Bruce Willis Güçlü aile bağı

Demi Moore ve Bruce Willis, 1987 ve 2002 yılları arasında evlendiler ve boşandıktan sonra yakın arkadaş kaldılar. 2020 Corona karantinasının ilk aylarını bile birlikte geçirdiler.