Kubilay Georgina Fleur'a vahşi saldırıyı kabul etti


Kubilay Georgina Fleur'a vahşi saldırıyı kabul etti

Georgina Fleur korkunç şeyler yaşadı: Eski partneri Kubilay Özdemir ile aralarında çıkan tartışma, 32 yaşındaki genç için affedilemez bir şiddet patlamasıyla sonuçlandı. Girişimci artık bunu kendisi de kabul etmiştir ve artık kendisini uzaklaştırmak istemektedir.

Dubai – Realite yıldızı Georgina Fleur (32) ve açık-kapalı hayat arkadaşı Kubilay 'Kubi' Özdemir (42) geçmişte hep kavga ettiler, ancak şimdi ilişki draması yeni ve üzücü bir doruğa ulaştı: Siyah, kalın, şiş gözlü bir kız - 42 yaşındaki kadının bir tartışmadan sonra kendisine verdiği söylenen bir yaralanma. Girişimcinin kendisi şimdi suçu kabul etti.

Georgina Fleur, şimdi açıkça suçunu kabul eden Kubilay ile bir anlaşmazlıktan sonra yaralandığını gösteriyor

Georgina Fleur'un başına gelenlerin şoku gözle görülür şekilde derindi: Instagram'da 32 yaşındaki genç, eski ortağı Kubilay tarafından yüzüne vurulduğunu, gözünde buna karşılık gelen bir yaralanma olduğunu ve göz yaşları içinde olduğunu açıkladı. girişimcinin önünde bile burnunu kırmış olması.

42 yaşındaki itirafta bulundu "elim kaydı" ve genç anneden "kalbimin derinliklerinden" özür diledi. Eski “Yıldızların Yaz Evi” katılımcıları arasında kızlarının denetimine ilişkin bir anlaşmazlık tırmandı. Kubilay onları Dubai'deki bir ticaret fuarına götürmek istedi, ancak Georgina Fleur buna izin vermedi - çünkü kendisinin iddia ettiği gibi sarhoş olduğu söylendi. Kendisi "maalesef biraz sarhoş" olmaktan bahsetti.

Kubilay Georgina Fleur'a vahşi saldırıyı kabul etti.Magazin Haberleri

Georgina Fleur ve Kubilay arasındaki anlaşmazlık tırmandı - gerçekte ne olduğu konusunda anlaşmazlık

Eski çift arasında gerçekte ne olduğunu sadece ikisi biliyor. Ancak Kubilay'ın kendisi, “Burnunu kırmadım. Bu doğru değil.” Georgina Fleur şimdi, hâlâ ciddi şekilde şiş olan gözünü tedavi eden ve tedavi eden bir doktora danıştı. Sonuçta, 32 yaşındaki Instagram hikayesinde gösterdiği gibi artık tekrar gülümseyebiliyor.