Kim Kardashian ve sevgilisi Pete Davidson, gece yarısı öpücüğü


Kim Kardashian ve sevgilisi Pete Davidson, gece yarısı öpücüğü

Los Angeles'ta bir İtalyan restoranında Pete Davidson ve Kim Kardashian Önce onun pizzasını ısırıyor sonra öpücükler konduruyor

Kim Kardashian (41) yeni aşkını Instagram sayfasından ölümsüzleştirdi.

ABD realite TV yıldızı Kim, erkek arkadaşı Pete Davidson (28) ile Instagram'da ortaya çıktı. Ve o bir kemirme havasında. Ve belli ki o da yapıyor, yazdığı fotoğrafın altına: "Gece yarısı atıştırması".

Los Angeles'taki yeni gösterileri "Kardashians"ın (14 Nisan'dan Disney +) galasının ardından Kim ve Pete, Kourtney Kardashian (42) ve büyük aşkı Travis Barker (46) ile bir restoranda çifte randevu için bir araya geldi.

Kim Kardashian, Disney+'daki yeni şovun galasında Thierry Mugler elbisesi giydi. Tasarımcının Ocak 2022'deki ölümünden kısa bir süre önce tasarladığı son elbiselerden biri.

Kim Kardashian ve sevgilisi Pete Davidson, gece yarısı atıştırması.Magazin Haberleri

Prömiyerin kırmızı halısında Davidson, Kim ile fotoğraf çektirmek konusunda hâlâ isteksizdi. İtalyan "Resturantinda", önce kendine bir pizza (13 avrodan) ve Cola light - ve sonra tatlı olarak öpüştü.

Kim Kardashian ve Pete Davidson altı aydır beraberler

Kim Kardashian ve sevgilisi Pete Davidson, gece yarısı atıştırması.Magazin Haberleri

Kim ve Pete Davidson altı aydır birlikteler. Kardashian'ın Ocak 2021'de Kanye West'ten (44) ayrıldıktan sonra halka açıkladığı ilk ilişki bu.

özel bir röportajda Kim Kardashian, Davidson'un yeni şovunda da bir konu olacağını açıklıyor:

"Bakış açımı ve yeni bir ilişkide neler yaşadığımı ve deneyimlediğimi göreceksiniz. Ve insanlara beni neyin mutlu ettiğini ve neyin neşe verdiğini gösterebilmek gerçekten eğlenceli."

Kanye ve Pete'i çevreleyen durumla nasıl başa çıktığı sorulduğunda Kim, "İnternette her şey bu kadar abartılı olduğunda bazen gerçekten zor" diye yanıtladı.

Ama: "Kanye ve ben her zaman aile olacağız ve birbirimize her zaman çok sevgi göstereceğiz. Ne olursa olsun, aramızdaki her şey her zamanla iyi olacak.”