Ben Affleck, Jennifer Lopez'e köpük banyosu yaparken evlenme teklif etti


Ben Affleck, Jennifer Lopez'e köpük banyosu yaparken evlenme teklif etti

Jennifer Lopez ile, kelimenin tam anlamıyla, aşktaki mutluluk taşar gibi görünüyor. Ben Affleck ona evlenme teklif ettiğinde küvetteydi.

Şimdi umarım sonsuza kadar sürmeli: Geçen Cumartesi (9 Nisan 2022), 52 yaşındaki Jennifer Lopez ve 49 yaşındaki Ben Affleck'in nişanlandığına dair mesaj yayıldı. J.Lo mutlu haberi haber bülteninde kendi web sitesi On The JLo'da paylaştı.

Şimdi Jennifer, muhtemelen her zaman hayatının en mutlu anlarından biri olarak kalacak olan an hakkında daha fazla ayrıntı ortaya koyuyor. "En büyük hayalinizin gerçekleşebileceğini hiç düşündünüz mü?" Çeşitli uluslararası medyaya göre "On The JLo" hakkındaki açıklamasına başladı.

Jennifer Lopez banyodaki AN hakkında açılıyor

"Cumartesi gecesi dünyanın en sevdiğim yerinde (köpüklü banyoda) iken güzel sevgilim dizlerinin üstüne çöktü ve bana evlenme teklif etti. Tamamen hazırlıksızdım ve sadece gülümseyerek ve ağlayarak gözlerinin içine baktım, başımı tutmaya çalışırken 20 yıl sonra bunun tekrar yaşanmasından dolayı ayrılmak Kelimenin tam anlamıyla nutkum tutuldu ve 'Bu bir evet mi?' dedi. EVET dedim, elbette bu bir EVET” diyor aktris yüzünde bir gülümsemeyle.

"O kadar geniş gülümsüyordum ki ve gözyaşları yüzümden aşağı süzülüyordu, inanılmaz mutlu ve tamamlanmış hissediyordum. Özel bir şey değildi, ama hayal edebileceğim en romantik şeydi... Evde sakin bir Cumartesi gecesiydi. , her zaman birbirlerinin yanında olmaya söz vermiş iki insan. Çok şanslı iki insan. Gerçek aşkta ikinci bir şansı olan."

Nişan yüzüğü J.Lo'nun en sevdiği renk

Jennifer ayrıca, 3 milyon dolar (yaklaşık 2,8 milyon Euro) değerinde olduğu tahmin edilen, özellikle nadir bir parça olan yeşil bir pırlantalı nişan yüzüğünü gururla sunar. "Bu benim en sevdiğim renk, benim de uğurlu rengim. Belli ki artık sonsuza dek benim uğurlu rengim olacak. Biri seni düşündüğünde, seni sevdiğinde ve seni gördüğünde çok şey ifade ediyor. Ve bu tam da mükemmel bir andı," diyor J. .Lo, büyük aşkının ikinci teklifi hakkında.

Jennifer ve Ben daha önce 2002'de nişanlıydılar, ancak 2003'te "medyanın aşırı ilgisi" nedeniyle ayrıldılar ve 2004'te ayrıldıklarını açıkladılar. Jennifer'ın 46 yaşındaki Alex Rodriguez'den Nisan 2021'de - 17 yıl sonra ayrılmasından kısa bir süre sonra ikilinin aşka dönüşü hayranlarını hayrete düşürdü.