Joana Plankl playboy


Joana Plankl playboy

Joana Plankl
DJane "Petty Joy" olarak Avrupa'nin en büyük kulüplerinde turntable de ise, erkeklerin yüzlerce etraflarinda toplamak. Biz trendy "kulüp Purobeach" in Mallorca icin 26 yasindaki kacirildi, ama o zaman ona yakin tek adam kostu - Bizim fotografcilar.

Mood mucize
Yatak tarafindan house müzik ve mumlar: isitmali koyu sacli erkekler tek gibi bizim Eylül Playmate Joana Plankl
Ecstasy getirmek icin - ve kadin - yeni Graz gelen ailemizin tavsan Joana üyesi ve erkekler bunu anladim. Dört yil boyunca, Avusturyali kadin turntable bir DJ, "Petty Joy" olarak calisir ve bir sarkici olarak, o bir isim yapmis (ikinci single'i "Cascade" iki yil Avusturyali iTunes listelerinde ikinci siraya önce ulasti). "?lk basta, pek cok düsünce bir bebek oldu," diyor ve uzun onlarin elestirenlerin ikna olmustur, cünkü bu konuda gülüyor. Bugün Joana gibi New York Moda Haftasi gibi özel olaylara kapatir. "Müzikli insanlari mutlu etmek icin daha iyi bir sey var," Bu kitapcigin yayinlanmasindan bir gün sonra onu 27 dogum günü kutlamak edecek müzisyen, diyor.
Nerede onlar hala portföy hangi kulüp eksik, süreleri asmak ister misin? Mallorca "Purobeach-Club" "Bir rüya - genellikle orada dünyanin sadece en iyi DJ'ler lay" dir: Joana bize bildirir, biz hemen ona geri dönmek. Ve bu otel ayari sadece bir kez yerine gelen efsanevi kulübü ve sunar. Bir Playboy ates ona uygun: "asil atmosfer tam olarak benim tadi isabet etti," o zaman dedi.
Klasik müzik ve iyi bir kitap ile - Deplasman dans yerden, koyu sacli güzellik tesadüfen sakin ve huzurlu tercih seviyor. Özellikle Biyografiler Amazon sepeti bulunmaktadir.
Onlar icin mükemmel bir adam, bu nedenle de bir obrugun daha fazla derinlik memnun etmelidir. "Ben siyaset ya da gecmisi hakkinda onunla konusmak istiyorsaniz, sadece sessiz olmayan bir adama ihtiyacim var," Joana diyor. Ve onun görünümünü gelen bir istek listesi, o elinde vardir: koyu saclar, üc günlük sakal, etkileyici gözler - ve kendilerini en zarif elbiseler ve yüksek topuklu ayakkabilar giyen beri, dolaba bir ya da iki iyi takim olmalidir.
Son olarak, ortak görüntü sekilde uyacak sekilde vardir. Bu baglamda iyi bir haber: Bu washboard abs deli bir spor olmasi gerekmez. "Bakmak icin güzel, ama ben oldukca kucaklasmak icin bir sey olurdu," Joana diyor. Aslinda, o yerine "romantik bir tip," diye itiraf ediyor yatakta ve bir ucu esit potansiyel tapanlarin sunlardir: mumlar ve güller tahtanin etrafinda asmak! Onlar deneme vardi, ama bir macera icin bir önkosul onunla olmasina ragmen "ben hizli zayif gidiyorum ne ile.": Onun resimlerinde büyüledi edilecek. "Ben belli bir duygusal eki need" kesinlikle zamani degil yanlis yönde atilmis bir adimdir. , ,
Özellikleri ve Söylesi

Ölcümler: 81-56-77
Dogum Tarihi: 1988/08/14
Yer: Graz
Boy: 158 cm
41 kg