Heidi Klum, Tom'u bir gençlik pınarı olarak kullanıyor


Heidi Klum, Tom'u bir gençlik pınarı olarak kullanıyor

Heidi Klum "Onun kanını emerim - bir vampir gibi"! Heidi Klum ve Tom Kaulitz hala ilk günkü gibi aşıklar

Heidi Klum ve Tom Kaulitz hala ilk günkü gibi aşıklar. 17 yaş farkı nedeniyle çift defalarca eleştiri almak zorunda kalır. Ama Klum kendini nasıl savunacağını biliyor ve şimdi Tom'un genç karizmasını korumasına nasıl yardım ettiğini anlatıyor.


"İlk kez her şeyi konuşabileceğim bir partnerim var. Sorumlulukları paylaşabileceğim biri var. Eskiden her işte tek başımaydım. Hayatımda ilk defa gerçekten bir partnerinin olmasının nasıl olduğunu deneyimliyorum."


"Amerika'nın süperstarı arıyor"


Burada patronun kim olduğunu göstermek istiyor!


Heidi Klum (49) "Amerika'nın Yeteneği Var" - ve stres için derecelendirme sağlar!


En iyi model, eski RTL şovu "Das Supertalent"ın muadili olan "America's Got Talent" (AGT) adlı ABD gösterisinin jüri üyesidir.


Yanında artist Sofia Vergara (50), sunucu Howie Mandel (66) ve "American Idol"ün ("Almanya süperstarı arıyor"). karşılığı) geliştirilmesine yardımcı olan Simon Cowell (62) var.


"Ayrıca herkesin bildiğini açıkça ortaya koyuyor ve herkesin yüzüne sürtüyor. Sanki dünyanın kraliçesiymiş gibi ortalıkta dolaşıyor. Bu gerçekten herkesi rahatsız ediyor.”


Heidi ilk kez 2013 yılında jüri üyeliği yaptı, ardından iki yıl ara verdi ve sonunda geri döndü. O zamandan beri, yavaş ama emin adımlarla hayranların favorisi haline geldi.