Ünlü Amerikalı oyuncu Anne Heche geçirdiği kazada öldü


Ünlü Amerikalı oyuncu Anne Heche geçirdiği kazada öldü

Anne Heche, geçirdiği yıkıcı trafik kazasının ardından resmi olarak öldüğü açıklandı.

Amerikalı oyuncu Anne Heche (53), Los Angeles'ta evinin önünde kaza geçirmişti. Heche, arabasını kendi evinin garaj kapısına çarpmış ve Anne Heche, geçirdiği yıkıcı trafik kazasının ardından resmi olarak öldüğü açıklandı.


53 yaşındaki Anne Heche, 5 Ağustos 2022'de trajik bir trafik kazasında ciddi bir kaza geçirdi, 12 Ağustos'ta aktrisin bir arkadaşı ve ailesi verdi


Kaliforniya yasalarına göre resmi ölümünü açıkladı. Anne Heche sözcüsü Heche'nin ailesi adına yaptığı açıklamada, "Bugün parlak bir ışığı, nazik ve neşeli bir ruhu, sevgi dolu bir anneyi ve sadık bir arkadaşı kaybettik" dedi.


ve arkadaşlar "İnsanlar". "Anne çok özlenecek, ancak harika oğulları, ikonik çalışmaları ve başkaları için tutkulu savunuculuğu ile yaşamaya devam ediyor. Her zaman gerçeğinin yanında durma ve sevgi ve kabul mesajını yayma konusundaki cesareti kalıcı bir etkiye sahip olacak."


Onu kazadan kısa bir süre önce gösteren bir kayıt şimdi internette ortaya çıktı.

Kazadan kısa bir süre önce kuaförüyle ışıl ışıl parlıyordu.


Anne Heche'nin son selfiesi mi?

Şimdi de oyuncunun iddia edilen son fotoğrafı internette ortaya çıktı. Kuaför salonu "Glass Hair Design", Heche'nin kuaföründen memnun kaldığı korkunç kazadan kısa bir süre önce resmi Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı.


kameraya ışınlanıyor. Salonun başlığında "Anne Heche uğradı ve tesadüfen yanına kırmızı bir peruk aldı".


Gönderinin altında çok sayıda hayran oyuncuyu hatırlıyor. Bir kullanıcı, "Sadece kalbimi kırıyor. O çok tatlı ve yetenekli" yazıyor. Bir başka şaşkın hayran yorumu: "Vay canına! Hayat ne çabuk değişiyor."