Heidi Klum Instagram'da çıplak göğüslerini güneş kremiyle Sürdü


Heidi Klum Instagram'da çıplak göğüslerini güneş kremiyle Sürdü

Heidi Klum: Çıplak Göğüsler Gösterisi! Meme uçlarını beyaz macunla kremledi

Hayranlarından bazıları bu güneş kremini sürmek istiyor. Heidi Klum şimdi Instagram'da çıplak göğüsleriyle poz veriyor ama onları bol beyaz macunla güneşten koruyor ve hayranlarını çok ısıtıyor.


Heidi Klum, vücudunun özellikle bir bölümünü seviyor gibi görünüyor: göğüsleri. Geçenlerde ABD'de yayınlanan "Jimmy Kimmel Live!" adlı talk show'a çıktığında yaptığı gibi, onları sadece gösteriş yapmaktan hoşlanmıyor, aynı zamanda onu güneşten de çok iyi koruyor!


Meme Ucu Uyarısı! Heidi Klum, bu seksi üstsüz fotoğrafla hayranlarına güneş kremini hatırlatıyor


Heidi Klum güneşlenirken sadece yüzünü veya omuzlarını yakmamaya değil, aynı zamanda göğüslerine de dikkat etmelidir. "Tokio Hotel" yıldızı Tom Kaulitz'in eşi, görünüşe göre üstsüz hatta tamamen çıplak dolaşmayı tercih ediyor. Çıplak göğüslerine rağmen iyi korunması için, şimdi Instagram'da kanıtladığı gibi, onları güneş kremi ile yoğun bir şekilde yağlar. Yeni bir fotoğrafta, yüzüne bol dökümlü bir güneş şapkasıyla üstsüz poz veriyor. Göğüsleri herhangi bir giysiyle örtülmese de, bir sürü beyaz macunla örtülüdür. GNTM yıldızının meme uçları hala parlıyor. Hayranlarına her zaman güneş kremi kullanmalarını hatırlatıyor.


Heidi Klum başlangıçta modelleme endüstrisi için "fazla busty" idi.

Fotoğraf, Allure Magazine için yaptığı çekimden bir görüntü. Gazete için birkaç kez kamera karşısına geçti ve mankenlik kariyerinin başında yaşadığı zorlukları dergiye verdiği bir röportajda şöyle anlattı: "Çok kıvrımlıydım, fazla busty ve biraz fazla küçüktüm. bundan biraz utandım." Ancak bu arada, görünüşe göre utanç tamamen ortadan kalktı ve Heidi Klum'un kendi göğüsleri olarak adlandırdığı "Hans ve Franz", tekrar tekrar gururla sunuluyor.