Dua Lipa bir düğünde şeffaf beyaz bir elbise giydi


Dua Lipa bir düğünde şeffaf beyaz bir elbise giydi

Dua Lipa'nın temiz yaz mevsimi devam ediyor. Dua Lipa, Gram için şeffaf bir Mugler elbisesi giydikten günler sonra, bir düğüne giderken beyaz bir elbise içinde fotoğraflandı.


Fransa, Charleval sokaklarında dolaşan Dua, çiçek desenli transparan bir takım elbise içinde görüldü. Resime göre şarkıcı, tasarımcı Simon Porte Jacquemus ve Marco Maestri'nin düğününe gidiyordu.


Dua, özel gün için beyaz çiçekli dantellerle süslenmiş şeffaf beyaz bir elbise seçti. Elbise, alttan dalgalanan ve yüksek yan yırtmaçlara sahip beyaz bir panelden oluşuyordu. Dua, transparan elbisenin altına beyaz bir bandeau üst ve beyaz iç çamaşırı giymişti.


Beyaz temasına uygun olarak Dua, büyük boy çiçekli küpelerini ve askılı sandaletlerini koordine etti. Siyah bir çanta taşıdı ve bir çift parmak yüzük ekledi.

Resim : Arnold Jerocki

Hollywood'un çoğu yazı saf görünümlerle geçirdi. Dua, bu Jean Paul Gaultier kısa üst ve bisiklet şortunun yanı sıra payetler ve filelerle tek renkli bir görünüme sahip olan trendin ön saflarında yer aldı.


Kosova Cumhuriyeti'nin yeni atanan Fahri Büyükelçisi de turda modaya uygun tarafını gösterdi. Tabii ki, turne görünümü canlı performansları kadar büyüleyiciydi ve o, işlemeli leopar desenli, kesik dantelli bir catsuit ve payetli bir parti elbisesi giydi.


Ünlüler tarafından tanınan transparan trendi kopyalamak kesinlikle mümkün. Hollywood, transparan parçalarıyla biraz aşırıya kaçma eğilimindedir, ancak renkli üstler ve yazları bitirmek için harika bir yol olacak transparan elbiseler de dahil olmak üzere günlük giyim için uygun seçenekler var.