Cansel Çördük kirmizi bikinisiyle yine havasini atti


Cansel Çördük kirmizi bikinisiyle yine havasini atti

Cansel Çördük paylaşımıyla ağızları açık bıraktı! minik bikinisiyle sere serpe verdiği pozu paylaştı. 

Cansel Çördük çektiği pozda bir eliyle, “göğsünün yarısını da eliyle kapadı”, 'Kısmetse Olur' programı ile tanınan Cansel Çördük, cesur pozlarıyla sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Çördük, son paylaşımı 'yok artık' dedirtti


'Kısmetse Olur' programının fenomen yarışmacısı Cansel Çördük, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Estetik yaptırarak bambaşka bir görünüme dönen ve Türkiye'den giderek yurt dışında yaşamaya karara veren Cansel Çördük son pozuyla olay oldu.


Bir döneme damgasını vuran ‘Kısmetse Olur’ programının üyelerinden biri olan Cansel Çördük, bitmeyen tatilinden bir paylaşım daha yaptı.

‘Kırmızı bikinisiyle Adeta şov yaptı,

‘Kısmetse Olur’ yarışmasıyla ünlenen Cansel Çördük, son dönem de paylaşımlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmekte. Yurt dışına yerleşen ve son dönemde erotik bir klipte oynamasıyla adından söz ettiren Cansel, haftalardır tatilde. Kırmızı bikinisiyle güneşin ve denizin tadını çıkaran Cansel Çördük, fiziğini de paylaşmayı ihmal etmedi.


Üzerine küçük gelen bikinisiyle selfie çeken Cansel Çördük, “Eski halinde kalsaydın”, “Abartıyorsun artık” yorumları geldi.