Ünlü Model Bella Hadid Sahneye Sadece Kilotla çıktı


Ünlü Model Bella Hadid Sahneye Sadece Kilotla çıktı

Bella Hadid Coperni Spring 2023 gösterisi için Sadece Kilotla çikti.

Bella Hadid, Pistte Canlı Yayında Sprey ile Boyalı Aldinda Sadece Kilot var

Tarihin en ünlü moda anlarından biriydi ve bugün Paris'te herkes bundan bahsediyordu. Shalom Harlow bir podyum rönesansı yaşadığı için değil (bu arada öyle olsa da!) Bella Hadid Coperni Spring 2023 gösterisini katılaşan bir kutudan gelen bir malzeme olan Fabrican kullanarak vücuduna spreyle boyanmış bir elbiseyle kapattığı için. giyilebilir kumaşa dönüştürülür.


Gösteri "bu dünyanın kadınları"na adandı ve tasarımcılar Sébastien Meyer ve Arnaud Vaillan, gösteri notlarında şöyle yazdılar: "Size, bedeninizi aşan ve bakışınızı asla ahlakın dikenli teline indirmeyen kadınlar.

Bella Hadid Sahneye Sadece Kilotla çıktı

ébastien Meyer ve Arnaud Vaillant, ultra modern Parisli Coperni markasının arkasındaki beyinlerdir. Geçen yıl tenha bir Yunan adasında düğüm atan tasarım ikilisi, markanın ilkbahar/yaz 2023 koleksiyonu için moda teknolojisinin sınırlarını daha da zorladı. Vaillant, gösteriden önce Zoom üzerinden yaptığı bir ön izlemede, “Yüzyıllar öncesinden kadın silüetlerini kutlamamız,” diyor. Meyer, "Ayrıca estetiğimizi daha yetişkin ve bilimsel bir şekilde güncellemek istedik" diye ekliyor.


Bella Hadid Sahneye Sadece Kilotla çıktı

Paris'teki Musée des Arts et Métiers'deki Salle des Textiles'da düzenlenen gösteri, önemli terzilik anlarından oluşan bir smorgasbord sundu. Tasarımcılar, dikilmiş yün pantolonların üzerine yapılan dolgularla abartılı kalçalardan, mini eteklerdeki kumaşın aşırı dökümüne ve 19. yüzyılı andıracak şekilde beline akıllıca bağlanabilen deri ceketlere kadar tarihi oranlarla oynama konusunda ciddiydiler. koşuşturma. Ayrıca günümüze selam veren kare ve bombeli omuzlu ayırıcılar da vardı. Meyer, "Düzlük aslında çevrimiçi Roblox oyununda gördüğünüz karakterlerden geldi" diye gülüyor.


Aksesuarlara dikkat etmek de önemlidir. Popüler Swipe çanta, kelimenin tam anlamıyla altın bir makyaj aldı: Semar SRL fabrikasından bir İtalyan zanaatkar olan Gabriele Veneri, 18 ayar altından bir versiyon hazırladı (FYI, 100.000 £ 'a kadar mal olduğu tahmin ediliyor). Yeni çantalar arasında, küp şeklinde üstten saplı bir çanta olan Vanit-E; Lady çantası, daha geniş, daha ağırbaşlı bir parça; ve geçen sezon viral olana benzer, çiçeklerle süslenmiş ve cama yanardöner bir etki yaratmak için işlenmiş yeni bir cam çanta. Ayrıca Matrix'ten ilham alan ve markanın ayırt edici fütüristik-şık estetiğine katkıda bulunan klipsli güneş gözlükleri de vardı.


Bella Hadid Aldinda Sadece Kilot var

Bella Hadid Sahneye Sadece Kilotla çıktı

Giysilerdeki teknik fabrikasyonlar söz konusu olduğunda, Meyer ve Vaillant, ister neopren elbiseler ve ceketler üzerine yapıştırılan holografik çiçek baskılar veya dikey kumaş panellerinin metalik buklelerle bir arada tutulduğu dar elbiseler ile çığır açmaya devam etti. geleneksel telefon kablosu. Ancak bu sezonun en büyük fütüristik esnekliği, sertleşerek giyilebilir tekstile dönüşen, bir kutudan püskürtülen patentli bir malzeme olan Fabrican kullanılarak yapılan son görünüm oldu.


Final, podyum yıldızı Bella Hadid ve Fabrican'ın etrafında dönen bir performans gördü. Bella sahneye sadece ten rengi iç çamaşırlarıyla çıkarken, Fabrican Ltd'nin genel müdürü ve sprey kumaşın mucidi Dr Manel Torres liderliğindeki bir uzman ekibi, doğrudan vücuduna mükemmel minimalist Coperni slip elbiseyi yarattı. Vaillant, "Bu anı Dr Torres'e adamak istedik çünkü yaptığı şeye çok saygı duyuyoruz," diye açıklıyor. "Performansı onun yönetmesinin kesinlikle gerekli olduğunu hissettik - bize göre bu, deneyimi daha da büyülü kılıyor."

Ne bir an! Coperni şovunda, Bella Hadid podyumda neredeyse çıplak yürüdü ve gösteri sırasında elbisesini vücuduna spreyle boyadı.