Will Smith'ın Emancipation filmi yakında geliyor


Will Smith'ın Emancipation filmi yakında geliyor

Oscar tokatından sonra Will Smith sustu. Ama şimdi yeni filmi "Emancipation"ın ilk gösterisi vardı.

Apple Cumartesi günü Washington D.C.'de The Hollywood Reporter'a göre "Emancipation"ın ilk gösterimine ev sahipliği yaptı. Will Smith (54) filmde ana rolü oynuyor ve bu nedenle projenin geleceği uzun bir süre belirsiz görünüyordu. Smith, Oscar'lar sırasında öfkesini kaybetti ve komedyen Chris Rock'ı (57) milyonlarca seyircinin önünde tokatladı.


Will Smith için şiddetin patlak vermesinin muazzam sonuçları oldu - kariyerinin zirvesinde ilk Oscar'ını kazanarak güneşin tadını çıkarmak yerine, o zamandan beri bir gişe zehrine dönüştü. Rapora göre, "Emancipation"ın gösterimi şimdi Apple'ın yönetmen Antoine Fuqua'nın (56) filmini yakında yayınlamayı planladığını gösteriyor. Ancak henüz bir başlangıç ??tarihi belirlenmedi.


Will Smith "Emancipation" filmi neyle ilgili?

The Hollywood Reporter'a göre Smith, etkinlikte "özgürleşme" hakkında da konuştu. Aktör, diğer şeylerin yanı sıra iç savaş draması hakkında "Bu, özgürlükle ilgili bir film. Bu, dayanıklılıkla ilgili bir film. Bu inançla ilgili bir film," dedi.


Aslında bu yılın sonbaharında filmin vizyona gireceği konuşuluyordu. 12 Mart 2023'teki bir sonraki Akademi Ödüllerine hak kazanmak için bu gerekli olacaktır. Film gerçekten altın bir çocuk için yarışıyorsa, Smith bunu sadece uzaktan takip edebilirdi. Oyuncu, yüzüne tokat attığı için on yıl etkinlikten men edildi.