Britney Spears bu fotoğraflarla hayranlarını çileden çıkardı


Britney Spears bu fotoğraflarla hayranlarını çileden çıkardı

Şarkıcı, Instagram'daki birkaç videoda Meksika'dan konuştu. Bir zamanlar genç yıldız,

"Özgür bir kadın olduğumdan bu yana neredeyse bir yıl geçti" diye yazdı. "Siktir, evet!!! yuhuu" özgürlüğüne sevindi.

Bir hatırlatma olarak: 2008'de özel ve profesyonel sorunlar nedeniyle zihinsel bir çöküntüden sonra, Britney'nin artık hayatı ve mali durumu hakkında karar vermesine izin verilmedi. Uzun bir mücadele sonunda bir yargıcın Eylül 2021'in sonunda 13 yıl sonra babası Jamie Spears'ı (70) vasi olarak görevden almasına ve Britney'nin Kasım ayının ortalarında tamamen özgürlüğüne kavuşmasına yol açtı.


40 yaşındaki paylaşımlarda bundan mutlu olurken, Meksika'dan fotoğraf ve videolar gösterdi. Ayrıca, 28 yaşındaki şarkıcıdan sonra hayvanın adının Justin Bieber olduğunu söyleyen, tasmalı bir maymunu olan genç bir adam var.


Britney'i sert bir şekilde eleştirdiler ve bir bok fırtınası başlattılar. Binlerce yorumda suçlama şu oldu: 40 yaşındaki hayvan zulmü davranışlarıyla yüceltiyor ve destekliyor.

Örneğin bir yorum "Özgürsünüz ama maymun değil" dedi. Ve dahası: "Boynuna iple bağlanmasında bir sakınca yok mu? Lütfen hayvan zulmünü desteklemeyin!"

Başka bir kadın, "Sence bu yaratıklar zincirlenip aptal insanlar tarafından dokunulmaktan hoşlanır mı?" diye yazdı.

Özellikle, yeniden kazanılan özgürlüklerini kutlamak ile esaret altında acı çeken bir hayvanın sevinci arasındaki karşıtlık, hayranlarını üzüyor gibi görünüyor.