Doja Cat, çıplak fotoğraflarını Twitter'da yayınladı


Doja Cat, çıplak fotoğraflarını Twitter'da yayınladı

Doja Cat geçenlerde 27. doğum gününü kutladı ve büyük partide çok şey olmuş olmalı.

Justin Bieber, Kendall Jenner ve Ty Dolla $ign gibi yıldızlar konuk listesindeydi ve her şey bir maskeli balo gibi sahnelendi. Ve tabii ki, bunun gibi Hollywood etkinliklerinde kıyafetler çok önemli bir rol oynuyor - o kadar önemli ki Doja Cat bir noktada kendi kıyafetlerini çıkarmaya karar verdi.


Doja Cat'in doğum günü nü fotoğrafları Twitter'ı vurdu

Doja Cat, çıplak fotoğraflarını Twitter'da yayınladı.


Ertesi gün, Twitter'da Doja Cat'in hayranlarına kendi çıplak fotoğrafları hakkında soru sorduğunu görebilirdiniz. Rapçi, partide arkadaşlarıyla bazı gömleksiz fotoğraflar çekmiş gibi görünüyor. Tweet'e bakılırsa, bu resimlerin hepsi sanatçıya ait değilmiş gibi görünüyor. Çıplakların onları yayınlamasını istedi.


Biri benim çıplak Resimlerimi Gördü, ve Dahasını istiyoruz diye bağırdi

Doja Cat, çıplak fotoğraflarını Twitter'da yayınladı.


Hayranlarının gelmesi uzun sürmedi. Doja Cat'in tweet'inin altındaki konu, bu çıplaklara dair birçok kanıtla dolu. Bazıları arkadaşlarının Instagram hikayelerinden alınan ekran görüntüleri, diğerleri ise kendisinin yayınladığı ve sonra kaldırdığı resimler gibi görünüyor.


Doja Cat, 1 numara vuruştan sonra sözünü verdi

Doja Cat, çıplak fotoğraflarını Twitter'da yayınladı.


Ölümcül Doja Cat hayranları için, her şey tam bir daire durumu gibi görünüyor. İki yıl önce rapçi Twitter'da "Say So" adlı şarkısı listelerde 1 numaraya çıkarsa göğüslerinin resimlerini yayınlayacağını söyledi. Bu aslında ABD'de oldu - ama vaat edilen fotoğraflar yoktu. Şimdi, biraz gecikmeyle, zamanı gelmişti.


Doja Cat, geçtiğimiz günlerde yeni yüzüyle manşetlerdeydi. Sanatçı yakın zamanda kaşlarını tıraş etti ve bazı hayranlar arasında endişeye neden oldu. Bazıları Doja Cat'in akıl sağlığını merak etti. Görünüşe göre yanlış bir alarmdı. Canlı yayında, kendisi için her şeyin yolunda olduğunu bilmesini sağladı: "Zenginim, iyiyim."