Kral Charles'i Millet yumurta yağmuruna tuttu.


Kral Charles'i Millet yumurta yağmuruna tuttu.

Kraliçe'nin 8 Eylül 2022'deki ölümünden sonra en büyük oğlu Charles tahta çıktı.

Bir adamın işaret ettiği gibi, bu herkesi memnun edecek gibi görünmüyor.

İngiliz Kralı III. Charles'a yumurta fırlattığın için. ve King'in eşi Camilla'nın İngiltere'nin kuzeyindeki York kentinde tutuklandığı bildirildi. İngiliz haber ajansı PA Çarşamba günü bildirdi. 73 yaşındaki hükümdar, televizyonda York'un eski kentindeki kapalı bir sokakta ayaklarının dibinde kaldırımda kırık bir yumurtayla görüldü.


Daily Mail muhabiri Rebecca English tarafından Twitter'da yayınlanan bir videoda, birkaç polis memurunun bir kişiyi barikatların arkasında tuttuğu görülüyordu. Muhabire göre, adam kraliyet ailesinin ülkenin sömürge geçmişini ele alışını protesto etmek için hareket etmiş olabilir. Ülkenin "köleliğin kanı üzerine" kurulduğunu haykırdı, diye yazdı İngilizce. Tutuklanan kişi videoda görünmüyordu.


Kral Charles ve kendisinden iki yaş büyük olan kraliyet karısı Camilla, şu anda kuzey İngiliz eyaleti Yorkshire'a iki günlük bir ziyarette bulunuyor. Çarşamba sabahı York'un tarihi eski kentinde dolaştılar. Birçok izleyici kraliyet çiftini görmek için sokaklarda toplandı.