Vay be! Anya Taylor-Joy seksi mini elbisesiyle büyülüyor


Vay be! Anya Taylor-Joy seksi mini elbisesiyle büyülüyor

Anya Taylor nefes kesici bir elbise içinde görüldü

Adı şu anda her yerde karşımıza çıkıyor: Anya Taylor-Joy (26)! Olağanüstü yüz hatları ve harika oyunculuk yeteneği ile Arjantinli-İngiliz güzel, etkileyici bir kariyer inşa etti. "Peaky Blinders" ve "The Queen's Gambit"teki tanınmış rollerinden sonra, bu yıl sadece üç filmde izlenebilir: "The Northman", "The Menu" ve "Amsterdam". Bu nedenle, aranan film yıldızının son birkaç gündür bir randevudan diğerine koşuşturması şaşırtıcı değil: New York'taki bir gösteriden sonra Anya nefes kesici bir elbise içinde görüldü.


Ruh hali içinde flört etti

Vay be! Anya Taylor-Joy seksi mini elbisesiyle büyülüyor.

Paparazzi, 26 yaşındaki çocuğu Salı günü The Drew Barrymore Show'dan ayrılırken gördü. Anya pembe mini elbisesiyle muhteşem bir gösteri yaptı ve ekstra bacak gösterdi. Seksi görünümünü şeffaf topuklu ayakkabılar, kırmızı ruj ve uyumlu oje ile tamamladı. Uzun sarı saçlarını salmıştı. Daily Mail'e göre, güzellik, kamerayla kendinden emin ve iyi bir ruh hali içinde flört etti - Daily Mail'e göre "LIVE With Kelly And Ryan"dan sonraki günün ikinci randevusu olmasına rağmen.


Seksi görünümünü şeffaf topuklu ayakkabılar

Anya Taylor nefes kesici bir elbise içinde görüldü.

Pazartesi günü Anya'yı bir etkinlik de bekliyordu: Yardımcı yıldızları Nicholas Hoult (32) ve Ralph Fiennes (59) ile birlikte New York'taki yeni filmi "The Menu"nün galasına katıldı. Burada kloş bir siyah dantel elbise içinde hayrete düşürdü. Bu hafta Alman sinemalarına da gelen korku komedisi, yozlaşarak bir korku gösterisine dönüşen bir gurme akşam yemeğini konu alıyor.