Bahse girerim programinda Robbie Williams ilk konuğu oldu


Bahse girerim programinda Robbie Williams ilk konuğu oldu

Almanyanin ZDF programinda Seninle "Bahse girerim" ilk konuğu Robbie Williams oldu.

En güzel şarkilarinin ilk ikisini seslendirdi birincisi "Lost" şarkısını ve ardından bir bis olarak süper hiti "Angels" şarkısını söyledi.

Seninler "bahse girerim" Thomas Gottschalk'ın çok sayıda birinci sınıf konuğu davet ettiği açık. 19 Kasım'dakiler arasında şaşırtıcı bir şekilde erken ortaya çıkan Robbie Williams da vardı - o gecenin ilk müzikal gösterisiydi. İki şarkı seslendirdikten sonra daha sonra bahis sponsoru olmak için geri döndü ve koltuğa oturdu.


Ancak orada Gottschalk ve meslektaşı Michelle Hunziker ile yalnız değildi. Christoph Maria Herbst, Bully Herbig, Veronica Ferres ve kızları Lilly Krug çoktan oturmuştu. Pek çok hayran, müzisyenin bu turda oldukça kaybolmuş göründüğünü fark etti.


Robbie Williams'ı "kanepede canı sıkıldı"

Büyük alkışlar arasında, Robbie Williams önce - görünüşe göre teknik sorunlardan dolayı - "Lost" şarkısını ve ardından bir bis olarak süper hiti "Angels" şarkısını söyledi. Bu, stüdyo seyircisinin kanını yalamasına neden oldu ve aslında yıldız daha sonra bir uçağa yetişmek zorunda kalmadan önce kanepede epeyce zaman geçirdi. Ancak akşam, sosyal ağlardaki birçok kişi, programda geçirdiği zamandan keyif alıp almadığından şüphe etti.


Diğer şeylerin yanı sıra, John Malkovich, Veronica Ferres ve Lilly Krug'un gerilim filmi "Shattered" hakkında nasıl konuştuklarını ve gerçekten heyecan verici anekdotlar bulmadıklarını dinledi. Kanepedeki diğer ünlüleri tanıyor muydu (belki Malkovich hariç)? Her halükarda, çeşitli hayranlar Robbie'ye sempatilerini dile getirdiler: