Heidi Klum'un kızı Leni parlak kırmızı iç çamaşırlarıyla poz veriyor


Heidi Klum'un kızı Leni parlak kırmızı iç çamaşırlarıyla poz veriyor

Leni Klum dişlerini fırçalıyor Ayaklar da burada temizleniyor.

Heidi Klum'un kızı Leni Klum, Instagram'da iç çamaşırıyla "akşam rutinini" gösteriyor ve bazı hayranlarını güldürüyor.

Ve? Dişlerini hep böyle mi fırçalarsın?

Leni Klum (18) lavabonun kenarına kendini rahat ettirdi. Modelin kızı kırmızı dantelli iç çamaşırı giymiş.

Heidi Klum (49) ayakları lavaboda dişlerini fırçalıyor.

Ve şimdi bunun nasıl olduğunu hayal edin: Leni temizlikten sonra diş macununu lavaboya tükürür, suyun düzgün akmasına izin verir ve böylece sadece dişler değil ayaklar da temizlenir.

Kuşkusuz, bu senaryo oldukça zoraki. Ama başka neden Leni ağzında bir diş fırçasıyla lavaboda ince giyinmiş oturuyor? Çünkü aynı anda seksi, tuhaf ve şık görünüyor ve kesinlikle göz alıcı. Leni'nin arkadaşı Aris Rachevsky (19) bile yorumlarda "Lanet olsun," diye haykırdı.


18 yaşındaki Leni'nin deyimiyle "akşam rutini" fotoğrafıyla reklam yapıyor. İtalyan iç giyim markası "Intimissimi"nin Noel görünümü için, onun ve Mama Heidi'nin yeni figürleri olduğu için.

Noel'den kısa bir süre önce Heidi Klum da kızı Leni ile parlak kırmızı iç çamaşırlarıyla poz veriyor.

Bakması güzel olsa da Leni'nin yeni fotoğrafı birçok hayranı güldürdü. Kendini beğenmiş bir şekilde, "Dişlerimi her zaman böyle fırçalarım" yorumunda bulunulur.

Ve ayrıca: "Bu gece birçok lavabo yere düşecek ve kırılacak", "Diş macununu ayağınıza tükürdüğünüz için bu pratik değil mi?" veya "Evet, ben de her akşam iç çamaşırlarımla lavaboya oturuyorum . Kim bilmiyor?"