Robert De Niro'nun evine giren hırsız Noel ağacın altındayken tutuklan,dı.


Robert De Niro'nun evine giren hırsız Noel ağacın altındayken tutuklan,dı.

Seri hırsız Robert De Niro'nun evine girip Noel ağacının altındayken tutuklandı.

Seri hırsız Shanice A. (30), Noel hediyelerini çalmak için Pazartesi gecesi oyuncunun New York'taki konağına girdi. Kadın, elinde bir çuval ve De Niro'nun iPad'iyle hala Noel ağacının altındayken tutuklandı.

Seri hırsız Shanice tutuklanmanın nedeni Yıldırımdan daha hızlı: Shanice A. derin karda bir ren geyiği sürüsünden daha fazla iz bırakmıştı. Şık East 65th Street'te birkaç kapıyı sallamaya çalışırken görüldü ve ardından şömine yerine bir bodrum kapısından De Niro'nun konağına girmeye çalıştı. Bir devriyenin peşinden koşması yeterliydi - kelepçeler hiç bu kadar hızlı olmamıştı.


Shanice A., De Niro'nun evine bu bodrum kapısından girdi.

Mızıkçı sabah 3 civarında ziyarete geldiğinde, De Niro hâlâ üst katta, yedi yatak odasından birindeydi. Gürültüye uyanan oyuncu güzel hediyeyi görmek için merdivenlerden aşağı indi. O iyi, hırsızlıktan sonra gazetecilere söyledi. Oyuncu, ertesi gün ayda 50.000 dolarlık şehir evinin kilitlerini değiştirdi.


Salı günü, Hollywood yıldızı ayda 50.000 $ ödeyen konağının kilitlerini değiştirdi.

Shanice A.'nın herhangi bir suçu olduğunun farkında değil. "Robert De Niro'nun evine gitmedim. Pazartesi gecesi gülümseyerek karakoldan çıkarılırken "Ben kimseyi öldürmedim" diye bağırmaya devam etti.

Seri hırsız orada uzun zamandır biliniyor. Kadının uyuşturucu sorunu olduğu söyleniyor ve en son 13 Aralık'ta tutuklanmıştı. Bir ay önce, bir Katolik kilisesinden 700 dolar çaldı.