Bülent Ersoy Aleyna Tilki’yi kalçasını okşuyarak tebrik etti


Bülent Ersoy Aleyna Tilki’yi kalçasını okşuyarak tebrik etti

Bülent Ersoy’un davetiyle sahneye çıktı kalçasını okşuyarak tebrik etti

Yırtılan ses telleri nedeniyle tedavi olan Aleyna Tilki, Ersoy’un davetiyle sahneye çıktı, “Sen Affetsen Ben Affetmem” ve “Dipsiz Kuyum” şarkılarını seslendirdi.

Yoğun ilgi nedeniyle izdihamın yaşandığı gecede sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında Aleyna Tilki, annesi Havva Öztel ve kardeşi Ayça Tilki de vardı.

Ersoy, şarkıcıya performansını beğendiğini söyleyerek “Çok güzel okudun” dedi. “Sahnenizde olmak benim için büyük onur ve gurur oldu. Ses tellerimde sıkıntı var ama okumaya çalıştım” diyen Aleyna Tilki, sanatçının elini öperek teşekkür etti.


“Çok güzel okudun” dedi

Bülent Ersoy önceki akşam Maslak’ta bulunan bir mekanda konser verdi. Semih Doğruer imzalı elbisesiyle dikkat çeken Diva, sahnesine seyirciler arasındaki Aleyna Tilki’yi davet etti.

Ses tellerindeki problem yüzünden iki ay sahnelere ara veren Aleyna Tilki, Ersoy’u kırmadı, ‘Sen Affetsen Ben Affetmem’ ve ‘Dipsiz Kuyum” şarkılarını söyledi.

‘Sen Affetsen Ben Affetmem’ ve ‘Dipsiz Kuyum” şarkılarını söyledi.

Ersoy “Çok güzel okudun” dedi ve kalçasına dokunarak Aleyna’yı tebrik etti. Aleyna da Ersoy’un elini öpüp başına koydu.

Aleyna Tilki’nin şarkıyı okuduğu esnada sesinin detone olması sosyal medya kullanıcıların dikkatinden kaçmadı.

Geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki’nin hasta olmadığı, konser teklifi gelmediği için böyle bir açıklama yaptığına dair haberler çıkmıştı. Doktorunun uyarılarına rağmen sahneye çıkan şarkıcı iddialara “Böyle bir şey yok.


Benim ses tellerimde sorun var. Kaç gün boyunca konuşmadım bile” cevabını verdi. Tilki “Annemin doğum günü bugün. Onu kutlamak için geldik. Bülent Ersoy, Türk halkının ileri gelen sanatçılarındandır. Güzel bir gece geçiriyoruz” dedi.