Kevin Trapp, Karayip adasın'da tatilin tadını çıkarıyor


Kevin Trapp, Karayip adasın'da tatilin tadını çıkarıyor

Trapp'in yedek kaleci olduğu Dünya Kupası iflasından sonra mola yapıyor.

Model Izabel ise Dünya Kupası sırasında ateşli futbol görüntüsüyle tribünlerde gözleri iri iri açtı. Ve şimdi mini göz alıcı bikiniyle devam ediyor.

Frankfurt kalecisi Kevin Trapp (32), nişanlısı Brezilyalı model Izabel Goulart (38) ile yine yağmurlu Almanya'da değil, Karayip adası Saint-Barthélemy'de neredeyse 28 derecede Noel'in tadını çıkarıyor. Kar yok ama doğru aksesuarlarla bir Noel ruhu yaratıyorlar.


Biri diğerinden daha eğitimli. Izabel Goulart ve Kevin Trapp, Karayip adaların'da tatil sezonunun tadını çıkarıyor

Güneş ışığı, masmavi denizler, bronz ten: Kevin ve modeli tatillerini işte böyle geçiriyor. Noel ruhuna hala ihtiyaç var: ikisi kırmızı bir bikini veya beyaz yüzme şortu, güneş gözlüğü ve kabarık bir Noel Baba şapkasıyla ortaya çıkıyor.


Armut "öpücüğü" başarılı olana kadar çeşitli pozlar dener

Hem Kevin hem de Izabel, biraz farklı Noel çekimi ile çok eğlenirler. Gülen güçlü çift, armut öpücüğü başarılı olana kadar çeşitli pozlar dener.

Poz mu? Her ikisi için de neredeyse rutin, her yıl Instagram hayranlarını memnun ettikleri çarpıtmalarla. Buradan alındı, burada biraz sıçradı ve sonunda model nişanlısının üzerinde akrobatik hareketler yapıyor.

“St Barths'tan sevgilerle. Hepinize mutlu Noeller diliyoruz."

Her ikisi de Instagram'da toplam 6,3 milyon takipçisi ile tırmanma eyleminin bir videosunu paylaştı. “St Barths'tan sevgilerle. Hepinize mutlu Noeller diliyoruz."

"Mutlu Noeller sevgilim".

Hem Kevin hem de Izabel, bir haftadır Instagram'da güneşli tatil tebriklerini paylaşıyorlar. Su altında bikinili ya da aynanın karşısında top formda olan model, 32 yaşındaki six pack'li ve otel havuzunun önünde gün batımı. Yaşamanın yolu bu!


Bu arada çift, yaz sıcaklarında Noel'i tek başına kutlamıyor. Izabel'in erkek kardeşleri Douglas ve Willian, aşkı kutlamak için onlara katılır. Gerçek bir aile kutlaması!