George Clooney 'En Seksi Gri Beyaz' Saçlarına Sahip


George Clooney 'En Seksi Gri Beyaz' Saçlarına Sahip

George Clooney, "Yaşayan En Seksi Erkek" unvanını aldı.

George Clooney'nin gri saçları yıllardır bir ticari marka olmuştur. Şimdi bir anket ortaya çıktı: O "En Seksi Gri" açlarına Sahip.

Bu gezegende gri saçlı hiç kimse George Clooney'den (61) daha seksi değildir. Tanınmış "Perspectus Global" enstitüsü tarafından yapılan İngiliz anketine göre, Hollywood aktörü "En Seksi Gri". Daily Mail'in haberine göre ikinci sıradaki meslektaşları İdris Elba'yı (50) ve üçüncü sıradaki Helen Mirren'i (77) yendi. Aktris Jamie-Lee Curtis (64) podyumu kaçırdı.


Listedeki diğer adaylar arasında Richard Gere (73), Salma Hayek (56), Tom Hanks (66), Barack Obama (61) ve Sarah Jessica Parker (57) yer alıyor. Çalışma ayrıca İngilizlerin genel olarak gri saçı çekici bulup bulmadığını da sordu. 40 yaşın üzerindeki tüm katılımcıların en az üçte biri gri saçı renkli kafaya tercih ettiklerini söyledi. Ankete katılanların en az yüzde 20'si gri saçın olgun ve sofistike göründüğünü düşünüyor.


George Clooney saçını boyamak istemiyor


Clooney, ilk yılını artık doğal olan gri rengiyle yıllardır giyiyor. Oyuncu E! News'e verdiği bir röportajda bir keresinde boyaya asla dokunmayacağını ve zarif bir şekilde yaşlanmak istediğini söylemişti: "Dürüst olmak gerekirse pek mantıklı olacağını düşünmüyorum..." , özellikle erkeklerde, onları daha da yaşlı gösteriyordu.


Bu arada: 1997 ve 2006'da George Clooney, "Yaşayan En Seksi Erkek" unvanını aldı. Ve o zaman bile, saçları aktör olarak başladığı zamanki gibi zifiri siyahtan başka her şeydi. Özellikle 2006'da Clooney'nin saçı zaten büyük ölçüde beyazlamıştı. Ancak neredeyse on yıl önce, 1997'de, Hollywood yıldızının şakakları, 36 gibi hassas bir yaştayken zaten açıkça benekliydi.