Kim bu ünlü Kız Paçavralar içinde Arkadaşıyla Poz verdi?


Kim bu ünlü Kız Paçavralar içinde Arkadaşıyla Poz verdi?

Paçavralar içinde ünlü Pop yıldızı,nın Kızı kimdir acaba tanıdınızmı?

Pratik ve sıcak tutması gereken kıyafetler var, ve bir de sadece sıcak görünmesi gereken kıyafetler var.

Ratestar'ımız söz konusu olduğunda, muhtemelen esas olarak harika parçada mümkün olduğu kadar çok kafa çevirmekle ilgilidir - ve bu, seksi fumble'da kendi başına başarılı olur!

Siyah hiçliğin bir tutamında kim bu kadar seksi sallanıyor? O gerçek bir pop efsanesinin kızı ve ünlü annesiyle seksi kıyafetler tasarlamadığı zamanlarda şarkı söylemeye bayılıyor. müzik ve kıyafet? En büyük iki tutkunuz.


Kim olduğu hakkında bir fikrin var mı? Doğru! Instagram'da cüretkar duruşuyla herkesin dikkatini çeken Madonna'nın güzeller güzeli kızı Lourdes (26).

Orada, arkadaşı ve müzisyen Eartheater (33) ile onu yan yana gösteren seksi fotoğrafları yayınladı. Ayrıca dikkat çekicidir: Lourde'nin kıyafeti sadece oldukça sıcak değil, aynı zamanda oldukça cüretkar! Sadece kaymış bir paçavra ya da kopmuş bir iplik ve şarkıcı hemen hemen çıplak olurdu.


Ünlü Madonna'nın Kızı Paçavralar içinde Poz verdi

Ancak riskli bakışları ve çarpıcı görünümüyle, 64 yaşında olmasına rağmen herkesin dikkatini çekmeyi seven ünlü annesinin izinden gidiyor.


Ve nasıl oluyor da Lourdes soğuk kış aylarında bu kadar havadar, yırtık pırtık bir kıyafetle poz verebiliyor? Bunu birçok ünlü gibi yapıyor ve dondurucu soğuktan daha sıcak iklimlere kaçıyor. Kız arkadaşlar, Karayip Denizi'ndeki Cayman Adaları'nda iyi vakit geçiriyor ve ayrıca Instagram'daki hayranlarını seksi kıyafetleriyle ilgili en son güncellemelerle güncellemek için çok zamanları var.

Lourdes, Instagram'da 450.000.000'den fazla takipçisini jilet keskinliğinde düzenli olarak memnun ediyor