Babil Filmin'de biri ötekinin 'poposundan kokain çekiyordu'


Babil Filmin'de biri ötekinin 'poposundan kokain çekiyordu'

Brad Pitt "Babil" Filim çekimin,de biri ötekinin "poposundan kokain çekiyordu"

Brad Pitt, "Babylon - Rausch der Ekstase" senaryosunun şimdiden "tamamen çılgınca" olduğunu düşünüyor. Ayrıca çekimler, oyuncu için bazı sürprizler de barındırıyor. Şimdi 59 yaşındaki adam, bir parti sahnesinde çılgın uyuşturucu fazlalıklarını ortaya çıkarıyor.


Hollywood süperstarı Brad Pitt, son filmi Babylon'u çekerken çılgın uyuşturucu partileri bildirdi. Pitt, "Arka plandaki figüranların yarısı sürekli çıplaktı ve başka birinin poposundan kokain çekiyordu," dedi. "Bundan iyisi olamaz" dedi gülerek.


Olay yerinden sonra üç gün izin aldı. Sete geri döndüğünde parti hala devam ediyordu. Pitt, "Ama elbette sadece film için," dedi. Kuşkusuz, bugün endüstride işler artık filmlerde olduğu kadar yaygın değil. Ancak bugün bile hala "aşırı uyuşturucu kullanımı" var ki bu "üzücü ama gerçek", dedi 59 yaşındaki.


Ancak 100 yıl önce daha da fazla uyuşturucu vardı, kokain veya eroin yasaldı. Aktör, "Pek çok şey vardı, uyuşturucular partinin bir parçası" dedi. O zamanlar herkesin "seçtiği ilaç" vardı. Ancak 1930'larda artan uyuşturucu kullanımının ölümcül sonuçları da oldu. Bu aynı zamanda "Babil" de "yansımıştır".


Senaryo "mutlak bir karmaşaydı"

Oyuncu, "Babil" senaryosunu ilk okuduğunda "şok olduğunu" söyledi. Pitt, "Tamamen çılgınca, tam bir kaostu," diye devam etti. Kamera önünde de böyle oldu.


Auch Brad Pitt musste ein Tief bewältigen

Ancak 1920'lerin sadece yıldızları sorunlarla mücadele etmek zorunda kalmadı. Brad Pitt kişisel olarak kariyerinde "10, 15 yıl önce" "Aşılmaz bir duvarla karşı karşıya olduğumu ve daha fazla ilerleyemeyeceğimi düşündüğüm" bir an yaşadı. O sırada bir koçtan yardım arıyordu. Hollywood süperstarı röportajda "her şeyden kopması", "sıfırdan başlaması" ve "rahatlaması" gerektiğini söyledi.


Koçla çalışarak kendini ve yaratıcı yeteneğini yeniden keşfetti. "Oyunculuğun ABC'sini" ve aslında işi ne için yaptığını yeniden öğrenmesi gerekiyordu. "Kendime hayatın basit sorularını sormak zorunda kaldım" dedi.