Beyoncé, Dubai'de yilin en büyük rekor bir ücreti aldı


Beyoncé, Dubai'de yilin en büyük rekor bir ücreti aldı

Beyoncé, hafta sonu Dubai'de açılan bir otelde dört yıl aradan sonra ilk kez sahne aldı.

ABD'li süperstar Beyoncé, Dubai'deki görünümü için rekor bir ücret aldı. Ama aynı zamanda LGBTQ+ topluluğundan da sert eleştiriler aldı.

Süperstar Beyoncé (41), hafta sonu Dubai'deki yeni oteli "Atlantis The Royal"deki performansından dolayı 24 milyon dolar (yaklaşık 22 milyon euro) ücret aldı. Bununla birlikte, artık LGBTQ+ topluluğundan BAE'nin eşcinsel aşk politikası hakkında çok sayıda eleştiri var.


İngiliz savunuculuk grubu LGB Alliance'ın kurucu ortağı Bev Jackson, The Telegraph tarafından aktarıldığına göre, "Grammy Ödüllü kişinin taahhüdü, lezbiyen ve gey erkeklere verdiği desteğe gölge düşürüyor." Jackson, "Beyoncé, pek çok eşcinsel insan için büyük bir simge," diye devam etti. "LGB İttifakı bu nedenle, Beyoncé'nin aynı cinsiyetten cinsel aktivitenin ölüm cezasıyla cezalandırılabilen bir suç olduğu Dubai'de kazançlı bir konser vermeyi kabul etmesinden derin bir hayal kırıklığına uğradı."


Harika şovla - ayrıca kızıyla beraber şarkı söyledi

Houston'lı ABD'li sanatçı, dört yıl aradan sonra ilk kez yeni tesiste dolu dolu bir konser verdi. Otelin Skyblaze çeşmesi tarafından neredeyse beş metre havaya kaldırıldı. Beyoncé ayrıca kızı Blue Ivy (11) ile birlikte "Brown Skin Girl" şarkısını seslendirdi.


Özel konserin çekimleri yasaklansa da hafta sonu sosyal medyaya birkaç klip sızdı. Sonuç olarak Twitter'daki bazı hayranlar, multimilyoner "Crazy In Love" şarkıcısının tartışmalı koşullar altında neden performans sergilemeyi kabul ettiğini merak etti.


Bir kullanıcı, "Bu kadar zenginseniz... tamamen olmasa da büyük ölçüde LGBTQ+ hayranlarının şiddetli sadakatinden dolayı, homofobik bir ülkede performans sergilemek için ne kadar para yeterlidir?" diye soruyor.


bir kullanıcı. Başka bir kullanıcıya göre, Mail Online'a göre, "Beyoncé, Dubai'de para için performans sergiliyorsa ve kelimenin tam anlamıyla bir kuruşuna ihtiyacı yoksa, bir LGBTQ+ destekçisi değildir."

Diğerleri, Rönesans albümünü merhum Johnny Amcası'na ve LGBTQ+ topluluğuna adayan Beyoncé'yi performanstan sonra gerçek bir topluluk müttefiki olarak sorguladı.

Bir kullanıcı şöyle yazdı: "Eşcinsel oldukları için insanları öldüren bir ülkeden para alırsanız, LGBTQ+ topluluğunun destekçisi olduğunuz söylenemez. Böyle çalışmıyor. Beyoncé'den bahsediyorum."