Aslan kraliçesi Kylie, Moda Haftası'nda böyle görünüyor


Aslan kraliçesi Kylie, Moda Haftası'nda böyle görünüyor

Kylie Jenner ve Aslan kürk arkadaşı: Şu anda Moda Haftası'nda böyle görünüyor

Aşk şehrinde, Kylie Jenner aslanların kraliçesidir: milyoner, XXL aslan başıyla Paris Moda Haftası'na damgasını vurur.

Göz alıcı? Evet. taklit etmek? Aksine değil. Elbette Kardashian piliç bu elbiseyle öne çıkarak hayranların ve fotoğrafçıların çığlık atmasına neden oluyor. Kylie, çeşitli yıldızların yarıştığı lüks marka Schiaparelli'nin defilesi için ABD'den uçtu.


Tepeden tırnağa heyecan verici: Kylie'nin dar, straplez elbisesiyle yürürken yardıma ihtiyacı var - gözler yine Schiaparelli imzalı topuklarına takılıyor

Haute couture koleksiyonundan dikilmiş siyah kadife elbisesi kıvrımlarını okşuyordu ama herkes doldurulmuş yırtıcı kafaya bakıyordu. Kylie'nin altın burunlu ayakkabıları da "garip" kategorisine girse de.


Ön sıradaki Kylie - Aslan arkadaşıyla


Aslan görünümü Kylie'nin saçmalıklarından çıkmadı, en yeni Schiaparelli koleksiyonundan geliyor. Ve günlük kullanım için pek uygun değil. Her zaman kucaklamak için kabarık bir omuza sahip olmak veya yanınızda oturan kişiyi korkutmak istemiyorsanız.


Hayvan hakları aktivistleri için her şey açık: Bu gerçek bir doldurulmuş hayvan kafası değil, sahte bir aslan. Jenner Instagram'da hayran kaldı: "Tamamen insan yapımı malzemelerden elle yapılmış bu sanat eserini giymeyi seviyorum."


Bu arada, süper model Irina Shayk podyumda ilginç elbiseyi giydi. Tasarımcı etiketinin hayranı olan Kylie, şimdi ilk sırada parlıyor. Ve kürkle ne yapacağınızı bilmiyorsanız: Bu iyi kumaş parçasının kurt veya leopar versiyonu da mevcuttur.


Yaratıcı yönetmen Daniel Roseberry'ye göre, leopar, aslan ve kurdun üç hayvanının her biri "şehvet, gurur ve açgözlülüğü" temsil ediyor. Tamamen yeni koleksiyon, Dante'nin "Cehennem"inden ve cehennemin dokuz dairesinden esinlenmiştir.