Şeytan kırmızısı içinde, Doja Cat bir bakışla şok ediyor


Şeytan kırmızısı içinde, Doja Cat bir bakışla şok ediyor

Doja Cat, Schiaparelli şovunda Şeytan kırmızısı içinde korkunç bir bakışla şok ediyor

Tanınması zor: rapçi Doja Cat, Schiaparelli şovunda sahte kel bir kafa, parlak kırmızıya boyanmış bir cilt ve yapıştırılmış kristallerle göründü

Paris Moda Haftası'nın muhteşem şovuydu: Lüks marka Schiaparelli'nin tasarım sunumunda, yıldızlar moda evinin en sıra dışı kreasyonlarında yarıştı. Sahte aslan başlı siyah korse elbisesiyle ortalığı karıştıran ABD'li girişimci Kylie Jenner (25) dahil.

Ve aynı zamanda gerçek bir göz alıcıydı: rapçi Doja Cat (27). Akşamın muhtemelen en çılgın görünümünü giymişti, şeytan kırmızısı renginde tüm vücudu (gece)kısrak.yaratti.


Böyle bir stil ile kıyafet önemsiz hale gelir: Schiaparelli kreasyonundaki Doja Cat

Bununla birlikte, ipek bir büstiyer, ahşap boncuklarla işlenmiş lake bir etek ve uyumlu botlardan oluşan asıl kıyafet, Doja Cat'in iblis stiline geldiğinde neredeyse fark edilmedi.

Şaşılacak bir şey yok - rapçinin vücudu, stilistlerin yaklaşık 30.000 Swarovski kristali takmak için beş saat çalıştıkları parlak kırmızı vücut boyasıyla boyanmıştı. Sonuç: Sonuç olarak (sahte) bir kel kafa takan Doja Cat, cehennemden yeni çıkmış - kuşkusuz oldukça şık - bir şeytana benziyordu.


Rapçi aslında böyle görünüyor: Geçen Mayıs Billboard Ödüllerinde Doja Cat


Elbette amaçlanan bir bakış. Çünkü Schiaparelli defilesinin sloganı "Inferno Couture" idi. Baş tasarımcı Daniel Roseberry, kreasyonların Dante'nin "The Divine Comedy" (İngilizce adı: "Inferno", editörün notu) adlı çalışmasından ve burada açıklanan cehennemin dokuz dairesinden ilham aldığını açıklıyor.


Doja Cat'in stilinden sorumlu olan makyaj ikonu Pat McGrath (57), rap güzelinin hızlandırılmış çekimde bir moda şeytanına dönüşümünü gösteren bir Instagram videosu yayınladı.

McGrath, görünüşe "Doja'nın Cehennemi" adını verdi. Rapçi, bunu yaratması için ona ilham verdi. Doja Cat'in saatlerce süren şekillendirme sürecindeki "olağanüstü sabrı" da ilham vericiydi.


Pistte, bazı modeller ayrıca ışıltılı vücut boyası ve kristaller giydi. Ancak hiçbiri iblis stilini Doja Cat kadar tutarlı bir şekilde başaramadı. Şeytani derecede havalı bu kadın!