Harrison Ford Eşi Calista birlikte filim çevirmek istiyor


Harrison Ford Eşi Calista birlikte filim çevirmek istiyor

Harrison Ford Eşi Calista Flockhart ile filim çevirmek istediklerini anlattaı

Harrison Ford'un eşi Calista Flockhart uzun bir aradan sonra yeniden kamera karşısına geçti. Kocasıyla birlikte çekim yapmanın tam zamanı.

Harrison Ford (80), yeni Apple TV+ komedi dizisi "Shrinking"in Los Angeles'taki galasında yaptığı "röportajda" eşi aktris Calista Flockhart (58) ile birlikte çalışmaktan mutlu olacağını açıkladı. "Birlikte yapacak bir şeyler bulmayı çok isterdik ama şimdiye kadar durum böyle olmadı."


Ford, en çok aynı adlı dizide Ally McBeal rolüyle tanınan Flockhart'ın, 22 yaşındaki evlatlık oğlu Liam'a bakmak için uzun bir aradan sonra oyunculuğa geri döndüğünü sözlerine ekledi. Ford, "Son 20 yıldır kendini oğlumuzu büyütmeye adadıktan sonra işe geri dönüyor. Ve işe geri dönmekten keyif alıyor. Umarım birlikte yapabileceğimiz bir şeyler buluruz."


Harrison Ford'un Evlilik Sırrı: "Konuşma, Sadece Başını Salla"

İki Hollywood yıldızı 2002 Altın Küre'de tanıştı ve sekiz yıl sonra evlendi. Eğlence dergisi "Parade" ile yaptığı röportajda Ford, 2020'deki mutlu evliliğinin sırrını açıkladı. Aktör göz kırparak kısa ve öz bir şekilde "Konuşma, sadece başını salla" dedi.


Diğer bir kural da ev işlerini yapmaktır. Oyunculuk ve uçmanın yanı sıra ikinci büyük tutkusunun peşine düşmeden önce karısının yapmasını söylediği şeylerle ilgilenir. "Pekala, işlerim bittiğinde ve daha acil bir şey kalmadığında ve hava güzel olduğunda uçacağım dedi."