Jennifer Lopez, sette Neredeyse Uçurumun Üzerinde kaza yapiyordu


Jennifer Lopez, sette Neredeyse Uçurumun Üzerinde kaza yapiyordu

Jennifer Lopez 'Shotgun Wedding' Dublörü Yaparken kaza yapiyordu

Jennifer Lopez, Josh Duhamel ile 'Shotgun Wedding' Dublörü Yaparken Bir Uçurumun 'Neredeyse Üzerinden Geçiyordu'

Lopez'in yeni filmi Shotgun Wedding'in oyuncu kadrosunun "Who's Who?" oynadığı bir BuzzFeed Celeb videosunda. şarkıcı ve aktris, aksiyon romantik komedisini çekerken bir uçurumun "neredeyse üzerinden geçtiği" zamanı anlattı.

"İlk çekimde en çok kim bir dublör yapar?" 53 yaşındaki Lopez, "Ben ve Josh [Duhamel] bunda oldukça iyiydik" diye yanıt verdi.

50 yaşındaki Duhamel, "İlk çekimde bir şey yakaladım mı bilmiyorum," diye alay etti.

"Gerçekten mi? Oldukça iyiye gittiğimizi hissediyorum," diye güvence verdi Lopez rol arkadaşını. "Özellikle birbirimize kelepçeliyken ve tüm o çılgınca şeyleri yapmak zorunda kaldığımızda."

Gerçek bombasını atan Lopez, "Bir keresinde neredeyse uçurumdan düşüyordum. O, eğlenceli değildi" dedi.

"Bu doğru mu?" diye sordu Lopez'in rol arkadaşı Jennifer Coolidge, sandalyesinde öne doğru eğilerek.

Marry Me şarkıcısı bunu doğruladı; Lopez'in diğer rol arkadaşı D'Arcy Carden'ın tam olarak ne olduğunu sormasına neden oluyor.

"Yani, elbisemin tekerleğe takıldığı o sahnede nasıl olduğunu biliyor musunuz? Bir keresinde tekerleğe takılmıştı ve yanlarından geçiyordum ve Josh'a bakıyordum. 'Josh, Don' dedim. 'bırak beni, lütfen!' diye açıkladı, olayı yeniden canlandırmak için elini uzatarak.


"'Seni yakaladım! Sen git, biz gidelim!' "diye bitirdi. "Korkunç.


Lopez'in ortak yapımcılığını üstlendiği Shotgun Wedding, Lopez ve Duhamel'in ailelerini bir destinasyon düğünü için bir araya getiren bir gelin ve damadı canlandırmasını konu alan romantik bir komedi.

Olay yerine vardıktan sonra ürperince tören dağılmaya başlayınca ikili, ailelerini rehine durumundan kurtarmak için bir araya gelmek zorunda kalır.

Kadroda Lopez, Duhamel, Coolidge ve Carden dışında Sônia Braga, Cheech Marin, Selena Tan, Callie Hernandez, Desmin Borges, Steve Coulter ve Lenny Kravitz yer alıyor.

Oyuncu, Lopez ile The Thing About Pam başrol oyuncusu Renée Zellweger arasında kimin daha korkutucu olduğu sorulduğunda, "J.Lo, sanki bir...o bir patron. En iyi şekilde," dedi. küçük, tatlı bir Texas kızı gibi."


Duhamel, Dominik Cumhuriyeti'nin çekim yerinin "dünyanın en güzel yerlerinden biri" olduğunu söyleyerek sözlerini bitirdi. Ve önyükleme yapmak için, "Bu [a] komik çılgınlar filmi."