Aleyna Tilki'den Tangalı ve mini etekli pozlarını paylaştı


Aleyna Tilki'den Tangalı ve mini etekli pozlarını paylaştı

Aleyna Tilki, şimdi ise tangalı donuyla sütyen ve mini etek giyerek poz verdi.

Aleyna Tilki’nin paylaşımındaki detay gözlerden kaçmadı. Geçtiğimiz günlerde tangalı bir fotoğrafını paylaşan Aleyna Tilki, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki almış ve mesleğiyle öne çıkması gerektiği savunulmuştu. Aleyna Tilki, şimdi ise sütyen ve mini etek giyerek poz verdi. Aleyna Tilki’nin paylaşımındaki detay gözlerden kaçmadı.


Cesur paylaşımlarıyla öne çıkan Aleyna Tilki, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki almış ve mesleğiyle öne çıkması gerektiği savunulmuştu.

Ses tellerinde yaşadığı sorun nedeniyle sahnelere ara veren Aleyna Tilki sosyal medya pozlarıyla gündemden hiç düşmüyor.

Sık sık sütyensiz fotoğraflarını paylaşan Aleyna Tilki şimdi ise mini eteği ve siyah sütyeniyle takipçilerinin karşısına çıktı.

Süper mini eteği ve sütyeniyle poz veren Aleyna Tilki'yi görenler şaştı kaldı. Genç popçuya "Photoshop ile boy uzamış" ama göyüsleri ufak kalmiş diye yorumlar yağdı.


Aleyna Tilki daha önce de iç çamaşırlı pozlarını eleştirenlere şu yanıtı vererek gündem olmuştu:

"Billboard haberimi paylaşıyorum, aklı başında olan az sayıdaki insan tebrik ediyor. Şarkı söylerken videomu paylaşıyorum, kimsenin bir reaksiyon gösterdiği yok.

Ama diğer fotoğrafı paylaşınca herkes bir anda konuşmaya başlıyor. Çok değişik bir kitle.


Bunlar gerçek değil, sahte muhafazakârlar. O yüzden onlarla bir iç çamaşırı partisi yapalım demiştim, hak ettiler.”