Amal Clooney Hollywood güzeli 45 yaşına giriyor!


Amal Clooney Hollywood güzeli 45 yaşına giriyor!

Doğum günü vesilesiyle Hollywood yıldızı George Clooney'nin eşinin kariyerine yakından bakıyoruz.

Doğum günün kutlu olsun Amal! George Clooney'nin (61) eşi bugün 45. yaş gününü kutluyor. Ve Lübnan yerlisinin kutlamak için her türlü nedeni var. Ne de olsa, şu anda hayatında işler daha iyi gidemezdi. Bir insan hakları avukatı olarak kariyeri tüm hızıyla devam ediyor, kocası George ve çocukları Ella ve Alexander ile aşklarını taçlandırırken daha mutlu olamazdı. Ancak avukatın kişisel mutluluğunun yanı sıra mesleki başarıları da vardır. 45 yaşındaki hukuk eğitimini New York Hukuk Fakültesi'nde yüksek lisans derecesi ile tamamladı ve çok sayıda önde gelen hukuk firmasında çalıştı. 10 yılı aşkın bir süredir Londra'da avukatlık yapıyor ve insan hakları konusunda uzmanlaşıyor.

Topluma olan bağlılığı muhtemelen Hollywood yıldızını da etkiledi. 61 yaşındaki oyuncunun tekrar tekrar vurgulamayı sevdiği gibi, onun için ilk görüşte aşktı. O zaman Oscar ödüllü kişi, sevdiği kişi için onur gününde kesinlikle büyük bir sürpriz düşünmüş olacak!


Amal Clooney şovu kocası George'dan çaldı


Ama Amal Clooney sadece gerçek bir güç kadını değil, aynı zamanda gerçek bir güzellik. Güzel avukata sırılsıklam aşık olduğu için George Clooney'i suçlayamazsınız. Harika görünümüyle, iki çocuk annesi aynı zamanda çeşitli kırmızı halı görünümlerinde gerçekten göz alıcıdır - George Clooney'nin bile hayran kalmasına şaşmamalı.