Rihanna Bowl Phoenix stadyumda milyonlarca seyirciyi bekliyor


Rihanna Bowl Phoenix stadyumda milyonlarca seyirciyi bekliyor

Rihanna geri döndü! Altı yılı aşkın bir aradan sonra sahnelere geri dönüyor

Rihanna geri döndü! Altı yılı aşkın bir aradan sonra, ABD'li süper yıldız sahnelere geri dönecek. Ve sonra doğrudan dünyanın en gıpta ile bakılanlarından biri olan Super Bowl'daki devre arası gösterisine. 34 yaşındaki oyuncu, NFL finallerinin en iyi oyuncusu ve bu nedenle Phoenix'teki stadyumda sadece yaklaşık 70.000 seyirciyi değil, aynı zamanda dünya çapındaki ekranlarda birkaç yüz milyonu da görecek.


Rihanna için performans iki nedenden dolayı çok özel.


Yıllar önce pop süperstarı Rihanna, siyasi nedenlerle Super Bowl devre arası şovunda şarkı söylemek istemedi. Ama şimdi ortaya çıkıyor - rolüyle ilgili hala bir gizem var.

Rihanna yıllardır performans göstermedi


Bir yanda son derece uzun bir konser arası var. Bunu, sponsor Apple Music'in önceden yayınladığı kısa bir teaser klibinde ele aldı. Videonun başında "2190 gün oldu" ve "altı yıldan fazla oldu" sesleri duyuluyor. Arkadan bir ses "Sizi bekliyorduk" diyor, Rihanna yeşil sarı rahat bir ceket ve abartılı bir saç modeli ile kameraya poz veriyor, "Needed Me" şarkısı çalmadan önce parmağını dudaklarına götürüyor.


Rihanna, son sahneye 2018 Grammy Ödülleri'nde çıktı. Son albümünü 2016'da çıkardı. Bu arada anne oldu, kendi çok başarılı işini kurdu, bir solo single çıkardı ve "Black Panther" filminin müziklerine iki şarkıyla katkıda bulundu.