Ben Affleck'ke dalga geçtiler sosyal medyada viral oldu


Ben Affleck'ke dalga geçtiler sosyal medyada viral oldu

Ben Affleck'in 2023 Grammy'lerine boş bakışı sosyal medyada viral oldu.

Jennifer Lopez ile arasında bir anlaşmazlık olduğu söyleniyor. Şimdi bir koltuk komşusu konuşuyor.

50 yaşındaki film yıldızı Ben Affleck, 53 yaşındaki eşi, şarkıcı ve aktris Jennifer Lopez'e 5 Şubat 2023 Pazar günü Los Angeles'ta düzenlenen Grammy Ödülleri'nde eşlik etti. Lopez - mavi ve gümüş bir gece elbisesi içinde - en iyi pop şarkı albümü ödülünü takdim etti. Ancak kocası, Affleck'in nazikçe gülümseyen karısının yanında kayıtsız göründüğü bir fotoğrafın yayınlanmasından sonra internette en çok ilgiyi gördü. Kısa süre sonra çift arasında iddiaya göre çıkan tartışma ortalığı karıştırdı. Şimdi bir komşu, Lopez'in Affleck'e gerçekte ne söylediğini açıklıyor.


Grammy 2023: Ben Affleck yine internet hiti oldu


Bu özel an, Oscar ödüllü siyah takım elbiseli 72 yaşındaki Stevie Wonder'ın "Higher Ground" şarkısını seslendirmesini izlerken geldi. Affleck'in bakışları çok sayıda memeyi ateşledi ve sosyal medyada viral oldu.

Bir izleyici, Affleck'in ünlü çörek takıntısına atıfta bulunarak, "Ben Affleck, Dunkin'de [Affleck'in sık sık ziyaret ettiği ve tanıtımını yaptığı bir ABD restoran zinciri, editörlerin notu]] olmayı tercih ediyor gibi görünüyor" diye tweet attı


Bir başkası "Ben Affleck dişçide olmayı tercih ediyor gibi görünüyor" diye yazdı. Başka bir izleyici, "Ben Affleck iyiysen göz kırp," diye şaka yaptı ve sosyal medyadaki havayı tekrarladı.

JLo'nun aslında kocasına söylediği şey buydu.


Görünüşe göre Ben Affleck, Grammy'ler sırasında ifadesiz yüzünün internette viral hale geldiğini öğrendi. Kısa bir süre sonra, bir koltuk komşusu bunu TikTok'ta bir videoda ağzından kaçırdı.

ABD'de, ünlü olmayan kişilere büyük ödüllerde yer tutucu olarak yıldızların yanında oturma fırsatı verilmesi yaygındır. "Almostannna" olarak bilinen TikToker Anna çok şanslıydı. Sosyal medya platformunda şunları iddia ediyor: "JLo, Ben Affleck'e telefonu gösterdi ve 'Aman Tanrım tatlım, senin hakkında dolaşan şu memeye bak!' dedi. Ve 'Aman Tanrım, yine böyle' dedi. Sanki performans sırasında bir meme olduğunu biliyormuş gibi! Ve yüz ifadesini değiştirmemeyi seçmiş! Bu kadar etkilenmemesine bayılıyorum!" Ayrıca, Hollywood rüyası çiftin o akşam çok aşık göründüğü ve kameralardan uzakta tüm zaman boyunca el ele tutuştukları söyleniyor.