Seks sembolü Paris Hilton, 'Aseksüel olduğumu sanıyordum' diyor


Seks sembolü Paris Hilton, 'Aseksüel olduğumu sanıyordum' diyor

Paris Hilton, Ocak ayının sonunda Instagram'da anne olduğunu açıkladığında gerçek bir sürpriz oldu.

Şimdi 42 yaşındaki, büyük aşklarından - küçük oğlu ve kocası Carter Reum'dan (42) açıkça bahsediyor. Ve: Yıllarca seks sembolü olarak kabul edilen Paris, o kadar uzun süredir kendi cinselliği konusunda rahat hissetmediğini de ortaya koyuyor.


Paris, kocası Carter ile mutluluğu bulmuş görünüyor. 42 yaşındaki adam, şimdi çok kişisel bir şekilde, ondan önce uzun süre aseksüel hissettiğini söylüyor.

Kalbimingulu Bazar ile röportajı.

Hilton, "Seks sembolü olarak biliniyordum ama cinsellikle ilgili her şey beni korkuttu" diyor. Kendisine her zaman "öpüşen haydut" derdi. Çünkü içinden hiç seks yapmak gelmiyordu. "İlişkilerimin çoğu bu yüzden yürümedi."


"Yaşadığım onca şeyden sonra sonunda hak ettiğimi aldığımı hissediyorum. Hilton, kocası Carter Reum için güvenebileceğim ve birlikte gerçek bir hayat kurabileceğim biri" dedi.

Paris, okul günlerinde cinsel taciz de dahil olmak üzere kötü şeyler yaşadı. 2000'li yılların başında bir seks kasetinin eski sevgilisi tarafından iradesi dışında yayınlanması da onda kalıcı bir etki bıraktı.

Sadece 2021 yılında evlendiği kocasıyla birlikteyken her şey bir anda değişti. Çünkü ona yeni bir güven verdi. Şimdi Paris, "Artık eskisi gibi değilim, ancak Carter varken," diyor. Ve gülerek ekliyor: "Kocamla yatmaktan zevk alıyorum."


Oğlu doğunca kılık değiştirdi

Paris Hilton yeni röportajında ??bir şeyi de ortaya koyuyor: Taşıyıcı anneden dünyaya gelen oğlunun doğumunda peruklu, kapşonlu ve takma isimle hastaneye gitti.

Sebep: Paris ve kocası mümkün olduğu kadar uzun süre ebeveyn olacaklarını sır olarak saklamak istediler. Karar verene kadar hiçbir şey halka açılmamalı.

Paris, "Tüm hayatım her zaman çok halka açık olmuştur" diye açıklıyor. "Bütün bu deneyimi kendimiz yaşamak istediğimize karar verdik."

İddiaya göre en yakın aile üyeleri bile bundan haberdar değildi. Ta ki Paris, oğlunun doğumunu Instagram'da kutlayana kadar.

Paris'in adı henüz açıklanmayan küçük bebeklerinin doğumundan sonra Beverly Hills'teki evlerine gittiklerinde, yeni aile iki tam gün boyunca kendilerini eve kapattı.

Millete yeni evin boyanacağı söylendi ve herkes bebekle ilk birkaç günü huzur içinde geçirmek, ebeveyn olarak yeni hayata alışmak için eve gönderildi.

Anne Paris, küçük oğlu için "Onu korumak ve her saniye yanında olmak istiyorum" diyor. "Daha önce hiç sahip olmadığım bir annelik içgüdüsüne sahipsin. Şimdi kendimi çok tamamlanmış hissediyorum.”