Rihanna şimdi moda dergisinin İngiliz baskısında yer alıyor


Rihanna şimdi moda dergisinin İngiliz baskısında yer alıyor

Süperstar Rihanna Moda'da bugün, Bu harika bir anneye benziyor!

Süperstar Rihanna (34), tantanayla adından söz ettiriyor. Önce Superbowl'da mega bir görünüm kazandı - şimdi moda dergisinin İngiliz baskısında yer alıyor "

Dokuz kez Grammy ödüllü, güzellik milyarderi ve şu anki Oscar adayı, destansı bir şekilde ailesini canlandırıyor ve dergiye anne olmakla ilgili konuşuyor.

Şarkıcının geçen yıl Mayıs ayından bu yana rapçi A$AP Rocky'den (34) bir oğlu oldu. Bu çok yorucu olabilir! Rihanna: "Ah, artık bütün gece uyuyor." Sayısız uykusuz geceden sonra sadece gözlerini düzgün kapatmayi düşünüyor!


Vogue” sansasyonel bir fotoğraf çekiminde. Vaybe!

"Hayır uyanığım. Tamam, 'Ev hanımları'ın bazı bölümlerini izleme zamanım geldi. Bunlar benim saatlerim.”

Rihanna'nın söylemediği şey: "Vogue" fotoğraf çekiminde zaten iki numaralı bebeğe hamileydi. Sadece Superbowl'da bebeğinin yumruğunu gösterdi ve dünyayı hayrete düşürdü.

Bu arada: NFL'ye devre arası şovu için söz verdiğinde, ikinci bebek hakkında hiçbir şey bilmiyordu.

Rihanna anne olmadan önceki halinin nasıl olduğunu gerçekten hatırlıyor mu? "Bundan önceki hayatı gerçekten hatırlayamazsın, bu şimdiye kadarki en çılgınca şey," dedi.

"Hatırlamaya çalışıyorsun - ve geçmiş hayatımın fotoğrafları var - ama duygu, arzular, zevk aldığın şeyler, her şey, onunla ilişki kuramıyorsun çünkü zihinsel olarak kendine bile izin vermiyorsun, böyle. uzağa gitmek çünkü..." bir an düşünür. "Çünkü önemi yok."